«Το χρυσό αρισμαρί» της Κέλλυς Σταμουλάκη


ΚΕΛΛΥ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗ

«Το χρυσό αρισμαρί» (με CD)

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΓΩ» ΣΤΟ «ΕΜΕΙΣ»
Ένα έργο για την ανιδιοτελή αγάπη, τη χωρίς ανταλλάγµατα προσφορά και τη φιλία

Οι εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν για τους μικρούς μας φίλους το καινούργιο βιβλίο της Κέλλυς Σταμουλάκη, «Το Χρυσό Αρισµαρί», που δεν είναι άλλο, από ένα σπάνιο και µοναδικό βότανο µε θεραπευτικές ιδιότητες.


Ο Πετρής, οπλισµένος µε ανδρεία και θέληση, ξεκινά να το ανακαλύψει για να θεραπεύσει τον πατέρα του. Παραµερίζει τους τεράστιους κινδύνους του ταξιδιού του και βρίσκεται µέσα σε µια λυτρωτική περιπέτεια αυτογνωσίας. Στο ταξίδι αυτό δεν είναι µόνος. Έχει συµπαραστάτη τον καλύτερό του φίλο και µαζί ζούνε τις πιο απίθανες περιπέτειες και έντονες δοκιµασίες, µέχρι τον τελικό τους προορισµό, που δεν είναι άλλος από το Αθάνατο Αρισµαρί.

Το βιβλίο περιέχει CD µε αφήγηση,
θεατρικούς διαλόγους και τα τραγούδια της θεατρικής εκδοχής του βιβλίου

ΜΟΥΣΙΚΗ: ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ

Παίζουν και τραγουδούν:
Τάσο Χαλκιάς, Ελευθερία Ρήγου, Ευτυχία Φαναριώτη, Ορέστης Τρίκας, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Παύλος Εµµανουηλίδης, Έλενα ∆ελακούρα, ∆ηµήτρης ∆ηµητρόπουλος, Έλενα Παπαδηµητρίου, Νίκος Παρασκευόπουλος, Έφη Κιούκη, Γιώργος Σαµαράς, Ευγενία Μανούσου, Άννα Τσάφα

Αφηγείται η Κέλλυ Σταµουλάκη

ISBN 978-960-567-113-6
Τιμή : 15,00€

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Κυριάκος Καραΐσκος
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 76 10680 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ:210-3808455 FAX: 2103808445 e-mail:info@diaplasibooks.gr

www.diaplasibooks.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: "Σήμερα και κάθε μέρα" της Δήμητρας Φώτου