Alexia's secrets: Η Αναστασία Έδεν μιλάει στο Open Mind


Η Αναστασία Έδεν μιλάει στο Open Mind για την νέα μουσική παράσταση, την αγάπη της για την μουσική και διάφορα ακόμα...

Νέα μουσική παράσταση, τι πρόκειται να δούμε;

Είναι μια παράσταση στην οποία θα παρουσιάσουμε ολόκληρη την καινούργια δισκογραφική μας δουλειά ,μαζί με διασκευές γνωστών ξένων και ελληνικών τραγουδιών. Φυσικά πάντα με την ιδιαίτερη ενορχήστρωση του Άρη Βλάχου, αυτά τα γνωστά τραγούδια αποκτούν μια άλλη διάσταση.

 Πώς νιώθετε που ξανασυναντιέστε με τον Σταμάτη Κραουνάκη πάνω στην σκηνή;

Είναι μεγάλη χαρά που ξαναβρισκόμαστε με τον Σταμάτη στην σκηνή της Σφίγγας music theatre.Η αφορμή για αυτή τη συνεργασία  είναι η συμμετοχή του στο δίσκο μας με το ντουέτο μας"ότι αγαπήσαμε".
Είναι για μας οικογένεια, ένας άνθρωπος ζεστός, χαρούμενος και ευφυής.


 Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Με τον Άρη Βλάχο γνωριστήκαμε στην σπείρα του Σταμάτη. Ο Άρης είναι συνεργάτης του Σταμάτη πολλά χρόνια, εκεί λοιπόν βρεθήκαμε και κάποια στιγμή μου έδωσε να ακούσω κάποια κομμάτια του. Ήταν μια μαγική στιγμή να παίρνω στα χέρια μου ένα υπέροχο μουσικό υλικό, σε στίχους του σπουδαίου Μάνου Ελευθερίου. Εκεί ξεκίνησε το δημιουργικό αυτό ταξίδι.

«Αυτά τα χείλη», ο τίτλος της παράστασης σας, μιλήστε μου λίγο για αυτό.

Ο τίτλος της παράστασης είναι και ο τίτλος της δισκογραφική μας δουλειάς, που πρόσφατα κυκλοφόρησε από την cobalt music. Τα τραγούδια του δίσκου είναι η βάση ολόκληρης της παράστασης και όλα έχουν θέμα τον έρωτα, σε όλες τις πιθανές εκδοχές του.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

Αυτή τη στιγμή θα επικεντρωθούμε στις εμφανίσεις μας και στο πως μπορούμε να υποστηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον δίσκο μας. Αυτό που επιθυμώ είναι να είμαι δημιουργική, να έχω γύρω μου ανθρώπους που αγαπώ, να δουλεύω μέσα στη μουσική και να γίνομαι καλύτερη.

Ένα μήνυμα προς τους αναγνώστες μας.

Να πιστεύουν στα θαύματα, να αγαπούν και να χαίρονται τη ζωή όσο δύσκολη κι αν είναι.

Εδώ και καιρό το δίδυμο Έδεν -Βλάχου είναι παντού μαζί. Νιώθετε αυτήν την ανάγκη να συνυπάρχετε μουσικά σε όλες τις εκδηλώσεις;

Με τον Άρη Βλάχο έχουμε χτίσει αυτά τα δύο χρόνια έναν δικό μας μουσικό κόσμο, ένα πεδίο καλλιτεχνικής έκφρασης. Ανοίξαμε μόλις έναν δρόμο επαφής με το κοινό, που μας εκφράζει και τους δύο απόλυτα.  Αυτό από μόνο του μας δίνει την ελευθερία της έκφρασης και σίγουρα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας και με άλλους καλλιτέχνες. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".