Αlexia's secrets: Chapeau : Γιορτάζουμε τα πρώτα μας γεννέθλια.... μαζί σας


Το Chapeau café bistro , το γαλλικό μπιστρό  δημιουργίας της Βούλας Ρακοπούλου & της Ντίνας Νικολάου  συμπληρώνει ένα χρόνο λειτουργίας και καλεί όλους εσάς σε ένα party γεύσης & αισθητικής την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου μετά τις 21:30 .

Στη βραδιά τη μουσική νότα θα την έχει η Κατερίνα Κουρεντζή που με το κέφι και τη ζωντάνια της θα μας παρασύρει στους ρυθμούς ενός ξέφρενου κεφιού.

Το Chapeau για όσους δεν το έχουν επισκεφτεί ακόμη είναι ένα all time στέκι ανοιχτό από νωρίς το πρωί όλες τις μέρες τις εβδομάδας με σκοπό να σας μυήσει στη γαλλική κουζίνα.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την υποστήριξη και σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να μιλάμε μέσα από τη γεύση μας  & σας περιμένουμε στο Πάρτι μας!

Chapeau, Σωκράτους 4Α, Χαλάνδρι, 210 6845300

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λεωνίδας Βουρδονικόλας: "Όταν ο θάνατος γίνει συνομιλητής, η αφήγηση μπορεί να αποκτήσει ακόμη περισσότερη ζωή".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: «Γράμμα του πελάγους» του Άγγελου Λαμέρα από την Άνεμος εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: LULE των Κατερίνα Μπιλιούρη & Βασιλή Τσιάκα στο μικρό Κεραμεικό

Είδαμε και προτείνουμε: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ στο Ρεκτιφιέ

Ευαγγελία Παλαιολόγου: " Ο έρωτας έχει μια δύναμη που μπορεί να αντέξει τον χρόνο, γιατί αυτό που μένει δεν είναι μόνο η παρουσία, αλλά το συναίσθημα".