Γυρίζοντας (από) πίσω: κοίτα παρακάτω | Δημήτρης Παπανικολάου και Τάκης Σπετσιώτης στο bijoux de kant hood


"Ο γείτονάς μου Ναπολέων Λαπαθιώτης" συνεχίζει τις παραστάσεις στο bijoux de kant hood, Αθηνάς 10, 3ος όροφος στο Μοναστηράκι.

Τις δύο εβδομάδες των γιορτών οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν τις δύο Παρασκευές 23 και 30/12 στις 21:00 αντίστοιχα.

Αυτή την Παρασκευή, προπαραμονή Χριστουγέννων, στην καρδιά της Αθήνας και στην οδό Αθηνάς, οι Bijoux de Kant και ο Αντώνης Γκρίτσης φιλοξενούν τον Δημήτρη Παπανικολάου και τον Τάκη Σπετσιώτη για μια ανοιχτή μετά το τέλος της παράστασης μεταξύ τους συνομιλία και συζήτηση με το κοινό με τιτλο "Γυρίζοντας (από) πίσω: κοίτα παρακάτω" για τον Καβάφη, τον Λαπαθιώτη, τον Ιωάννου, τις διακριτικές συγγένειες και τη γενεαλογία της ομοερωτικής εν Ελλάδι δημιουργίας.

Ο γείτονάς μου Ναπολέων Λαπαθιώτης παρουσιάζεται στο Bijoux de kant hood, Αθηνάς 10, 3ος όροφος, Μοναστηράκι κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00. Είσοδος ελεύθερη με ελεύθερη συνεισφορά. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων κρατήσεις με μήνυμα στη σελίδα της Bijoux de kant στο facebook ή στο 6944094787.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Γκόγκας Ευάγγελος: "Η αμφισβήτηση σε βγάζει από το κουτί της ήδη δομημένης πραγματικότητας και σε βοηθάει να δεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: Σκίτσο 6 | ΑΜΦΙ (Άπειρες Μικρές Φαεινές Ιδέες) στη πειραματική σκηνή του Εθνικού στο θέατρο Δίπυλον

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Η δύναμη του σπασμένου φτερού της Ελένης Καραμπάτσου από τις εκδόσεις Διάνοια