Χριστουγεννιάτικοι μελομπιέδες


ΚΡΙΟΣ♈:
Ένα  νέο καρποφόρο ξεκίνημα  έχει ήδη ξεκινήσει για εσάς. Μέχρι τις 22\12 εκμεταλλευτείτε όλα τα δώρα που σας δίνει το σύμπαν. Ο Γενάρης θα σας βρει σίγουρα με γεμάτες τσέπες. Οι παρέες σας κ οι έξοδοι σας αυξάνονται αυτόν τον Δεκέμβριο οπότε αυτό που έμεινε είναι να βρείτε χρόνο για την ξεκούραση σας ,όσο κ να σας ξενίζει αυτό.
Ο μήνας Δεκέμβριος ξεκινάει με συζητήσεις για θέματα καριέρας. Ζητήστε αύξηση η ότι έχετε ανάγκη. Οι πόρτες για εσάς είναι ανοιχτές. Ζητήστε κ θα σας δοθεί. Η μόνη καθυστέρηση που μπορεί να συμβεί είναι από τις 19\12 κ μετά. Αναλύστε περισσότερο σκέψεις κ αποφάσεις πριν υλοποιηθούν, προσοχή λοιπόν.

ΤΑΥΡΟΣ♉:
Καλησπέρα άγρια ταυράκια. Φάγαμε όλο το φαγητό μας? Καιρός για δίαιτα για να μπορέσετε να απολαύσετε τα πλούσια ρεβεγιόν που σας περιμένουν. Ισορροπία της ενέργειας μας είναι το πιο σημαντικό πράγμα.
Μετά από την πολύχρονη μάχη στην αρένα της ζωής, ειδικά οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, σας περιμένει μια μεγάλη επιτυχία που απρόσμενα ξεκινώντας από 21\12 κ για ένα χρόνο θα έρθει στη ζωή σας, όπως επίσης κ μια καθημερινή δουλειά που για καιρό ψάχνατε για κάποια πάγια έξοδα.
Σωστή διατροφή, μελέτη βιβλίων για κατανόηση του πνεύματος σας το συστήνω ανεπιφύλακτα για να ξεφύγετε λίγο από την προσκόλληση σας στην ύλη κ στο χρήμα.
Στις 19\12 κάντε μια ανάλυση των εξόδων σας κ βγάλτε νέο κατάλογο εξόδων πιο συγκρατημένο λίγο. Μπορείτε...
Βάλτε τα γιορτινά σας κ χαλαρώστε, αρχίζουν οι χριστουγεννιάτικες προσκλήσεις από τις 14\12.

ΔΙΔΥΜΟΙ♊:
Οι γεννημένοι μέχρι 4\6 σίγουρα θα έχετε ήδη νιώσει ένα φρέσκο κ ανανεωτικό αεράκι που φυσάει υπέρ σας. Η τύχη με το μέρος σας που έχει ξεκινήσει ήδη από το Σεπτέμβριο ,το μήνα Δεκέμβριο θα σας δώσει τα πρώτα δώρα αν κ ερχονται κ μεγαλυτερα.Απο τις αρχές του μήνα θέματα σχετικά με συνεργασίες κ σχέσεις θα είναι στο προσκήνιο κ δεν θα λείπουν νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς.

Από τις 19\12 θέματα οικονομικά κ ίσως κάποια απόφαση οικονομικού περιεχομένου θα κολλήσει λίγο.

Υπομονή μέχρι τέλος του μηνός που όλα θα ξεκαθαριστούν ,συγκριτικά τουλάχιστον με τα μέσα του μήνα.
Ηρεμία ,υπομονή ,κ αύξηση των φρούτων κ των λαχανικών θα φέρουν σε ισορροπία το τόσο ταραγμένο νευρικό σας σύστημα. Χαλαρωτική μουσική κ γιόγκα προτείνεται ανεπιφύλακτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ♋:
(Τι να πει κανείς για το κασκόλ της αλληνής).Τα άτομα που σας τριγυρίζουν αυτό το μήνα χρήζουν μεγάλης προσοχής, γιατί πέρα από μεγάλες φούσκες εγκυμονούν κ πιο μεγάλους κινδύνους.
Επιτέλους ο ερωτικός σας τομέας αρχίζει να υπάρχει πάλι κ ίσως μέχρι τέλος του μηνός να βρίσκεστε σε μια ζεστή αγκαλιά.
Η Οικογένειά σας κ διάφοροι συγγενείς είναι στο πλευρό σας γιατί ειδικά τον τελευταίο χρόνο πειστήκατε πολύ, ειδικά οι γεννημένοι 2-8\7 το έχετε νιώσει καλά το τράνταγμα. Οι δεσμευμένοι μετά τις 20\12 θα περάσουν πολύ γλυκά Χριστούγεννα εκτός αν το έτερον ήμισυ είναι αιγόκερως τότε ίσως...να έχουν μια μικρή κόντρα που μπορεί να χαλάσει το κλίμα.

Η τύχη  για εσάς έχει ξεκινήσει μέσα στο σπίτι σε συνεργασία με κάποιο γονέα. Απο 19\12 κάποια θέματα συνεργασιών-σχέσεων θα έχει μικρές διαφωνίες κ πολλά μπερδέματα.

Υπομονή - αγάπη για τον εαυτό σας κ αποδοχή σε διαφορά γεγονότα θα σας χαλαρώσουν κ θα σας κάνουν να νιώθετε ξεχωριστά. Ξεκινήστε τα.

ΛΕΩΝ♌:
Όπως έχω ξανατονίσει τα καλοστημένα λιονταράκια. Διανύουν πολλοί καλές αστρολογικές χρονιές κ ο μήνας Δεκέμβριος θα τους επιτρέψει να το καταλάβουν πιο έντονα αυτό. Σίγουρα το έτερον ήμισυ που είναι πια δεδομένο ότι υπάρχει για εσάς σας δείχνει τον καλύτερο εαυτό Του. Επωφεληθείτε κ ανταποδώστε. Δεν συμβαίνει συνέχεια.

Μετά τις 19\12 εργασιακά καθημερινά θέματα θα σας κουράσουν κ μπορεί να σας μπερδέψουν. Εσείς όμως δεν πτοείστε όπως πάντα.

Σαν καλοί μάγειρες ετοιμάζετε τις καλύτερες συνταγές για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν που σίγουρα οι γεύσεις τους αξίζουν τα συγχαρητήρια.

Πολλά δώρα σας περιμένουν κ όχι πάντα σε υλική μορφή. Σωστή διατροφή-άσκηση-κ δημιουργικότητα σας δίνουν σίγουρα σωστή ισορροπία κ επέκταση στη ζωή σας. Μην τα εγκαταλείπετε ποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ♍:
Αυτός ο μήνας άρχισε απότομα για εσάς με περίεργες ανατροπές στον τομέα του σπιτιού σας.

Ένα ξεκίνημα που έχετε κάνει φέτος η ίσως και από την προηγουμένη χρονιά αυτόν τον μήνα σίγουρα θα σας φέρει κέρδη κ έσοδα. Ίσως έχετε ξεκινήσει κ ένα δεύτερο επάγγελμα για συμπλήρωμα εισοδήματος που αυτή τη φορά πήγε καλά, γιατί στο παρελθόν ίσως να είχε αποτύχει.

Οι γεννημένοι 2-8\9 σίγουρα διανύεται χρονιές επιτυχίας κ ονείρων που από τις 22\12 θα μπορείτε να το συνειδητοποιήσετε πιο έντονα αφού η ζωή θα σας συμπληρώσει κ με μπόλικο ερωτά κ αγάπη. Αφήστε τις πολλές σκέψεις κ τις λεπτομέρειες κ εστιάστε στην ουσία. Δεν θα χάσετε. Μην περιμένετε από άλλους φέτος να σας καλέσουν σε γιορτινά τραπέζια κ σε γλέντια. Οργανώστε τώρα το δικό σας κ ανοίξτε τσελεμεντέδες. Είστε οι καλύτεροι οικοδεσπότες κ το γνωρίζετε. βούρ λοιπόν🍷

⭐ΖΥΓΟΣ⭐♎:
Φέτος η χρονιά σας ανήκει κυριολεκτικά. Αδέσμευτοι, δεσμευμένοι, χωρισμένοι, θα νιώσετε σίγουρα την τύχη να σας χαμογελά.

Αυτόν τον μήνα μικρά ταξιδάκια, εκδρομές, μελέτη με φίλους κ σίγουρα μια όμορφη νέα παρέα θα είναι στο πλευρό σας. Απολαμβάνετε περισσότερο το σπιτικό κ τα υπάρχοντα σας όπως κ τους κάλους σας φίλους.

Ότι ζητούσατε αρχίζει σιγά σιγά να γίνεται πραγματικότητα. Μπορεί να μην το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη αλλά από τις 23\12 κ μετά θα πετάτε ψηλά κ θα βλέπετε ότι η ανυπομονησία του παρελθόντος κ κάποιες αποτυχίες οφειλόταν αποκλειστικά κ μόνο σε εσάς. Ακόμη κ αν κάποιοι δεν είστε ακριβώς στον στόχο σας το νιώθετε βαθιά μέσα σας ότι έρχεται αφού έχετε αρχίσει να αναπνέετε σωστά με βαθιές ανάσες κ όχι γρήγορα κ κοφτά όπως πρίν.

Από τις 19\12 και μέχρι τέλος του Δεκεμβρίου η μητέρα σας η κάποιο μεγάλο μέλος της οικογένεια σας θα σας κουράσει κ θα σας πάρει λίγο ενέργεια. Σκεφτείτε σωστά κ μετακινηθείτε ώστε να χαλαρώνετε κ να διατηρείτε καθαρή την αύρα σας. Μην αφήνετε τίποτα να σας βουλιάξει κ ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας. Κάτι που σας πάει στον έβδομο ουρανό κ σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί. Οι κουραμπιέδες κ τα μελομακάρονα δεν ταιριάζουν με την σιλουέτα σας αγνοήστε τα,εκτός αν είναι φτιαγμένα από κάποιον διάσημο σέφ. Τότε σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Καλές γιορτές λοιπόν!⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

ΣΚΟΡΠΙΟΣ♏:
Ο Δεκέμβριος έχει μπει κ εσείς ζείτε σε άλλες διαστάσεις.

Ψάχνετε πόρους να ισορροπήσετε τα σπασμένα της τελευταίας χρονιάς που ήταν σημαδιακή .Οι πάνω των 35 χρονών θα έχετε ένα μοναδικό δώρο μεσα στα χριστουγεννα από κάποιο φίλο ή από ένα αγαπημένο πρόσωπο. Από 19\12 μέχρι τέλος του μηνός κάποια θέματα με αδέλφια κ κοντινούς συγγενείς θα σας μπερδέψουν κ ίσως αναθεωρήσετε μια σχέση με αυτό το πρόσωπο. Υπομονή .η ζωή δεν είναι πάντα ρόδινη. Αρχίστε να σκέφτεστε θετικά, γιατί να ξέρετε όταν σκεφτόμαστε αρνητικά, όλο αυτό ισοδυναμεί σαν να πίνουμε ένα ολόκληρο ποτήρι με τοξίνες. Θετική σκέψη λοιπόν κ προσοχή φέτος στα μελομακάρονα για να μην βρεθείτε το Γενάρη με περιττά κιλά που δεν θα ξέρετε πως να τα χάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ♐:
Αφού τον τελευταίο χρόνο έχετε πιεστεί τόσο λόγο φορτωμένου προγράμματος κ ο Νοέμβριος ήταν πολύ δύσκολος μήνας για εσάς τώρα έφτασε η στιγμή να νιώσετε λίγο καλύτερα κ να χαλαρώσετε.

Από 15\12 και μετά κ ειδικά το τρίτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα αρχίσετε να παίρνετε οικονομικές ανάσες κ όσα προβλήματα που είχανε μαζευτεί τον τελευταίο καιρό θα βρίσκουν λύσεις. Προσοχή στις εξόδους κ στα έξοδα. Δεν σας παίρνει άλλο. Οι ελεύθεροι του πιο άτακτου ζωδίου που τον τελευταίο χρόνο είναι όλο κ πιο λίγοι, θα βρουν κ αυτοί το ταίρι τους που ίσως αυτή τη φορά να είναι κ κάποια χρόνια μεγαλύτερο ,αφού με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να βρούνε την σοφία κ την εμπειρία κάτι που τους κάνει να νιώθουν ασφάλεια κ πνευματική αναγέννηση. Πολύ γυμναστική κ σωστή διατροφή θα σας σώσει από το ταλαιπωρημένο συκώτι που τόσο σας έχει ταλαιπωρήσει τους τελευταίους μήνες. Λίγο οινόπνευμα παρακαλώ μέσα στις γιορτές διότι «νους υγιής εν σώματι υγιή".

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ♑:
Μετά τα τόσα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχετε λάβει τον τελευταίο καιρό κ ίσως να μην γνωρίζετε κ τίποτα για το έγκλημα. Το μόνο που έχετε να κάνετε αυτόν το μήνα είναι υπομονή. Διεκδικήστε χαμένα χρήματα που πρέπει να τα πάρετε πίσω κ μην πτοείστε από αναποδιές. Γνωρίζετε καλά ότι "χαμογελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος"γιαυτό ηρεμήστε κ απολαύστε τα απλά πράγματα της ζωής, μικροχαρές η έστω την τόσο όμορφη παρέα του κατοικίδιου σας.

Τα καλύτερα έρχονται κ όχι μόνο.

Όσοι έχετε ξενιτευτεί εκτός έδρας για να βγάλετε το μεροκάματο σας ή κ ίσως τίς τόσο έντονες φιλοδοξίες σας, μην ξεχνάτε ποτέ από που φύγατε κ μην αρχίζετε τα παράπονα ,γιατί ο μήνας δεν σας βοηθά.26-27\12 πολύ προσοχή. Πολλές παγίδες παραμονεύουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ♒:
Αυτό το Νοέμβριο ελπίζω να έχετε βρει τρόπο να εκτονώσετε την ενέργεια σας, τα νευρά σας κ γενικά όλα τα απωθημένα σας που βγήκαν ξαφνικά στην επιφάνεια.

Προσοχή στα ατυχήματα, διαπληκτισμούς, κ οδήγηση. Είστε όντος οι πιο εξυπνοι αλλα προσοχή γιατί το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται. Ευτυχώς η τύχη είναι με το μέρος σας⭐⭐⭐.

Αφού έχετε πια ξεδιαλύνει φίλιες  κ σχέσεις με τους στενούς συγγενείς έφτασε ο καιρός για σχέδια μεγάλα κ αποφάσεις που θα σας αλλάξουν τα πάντα.

Ένα σχέδιο για απόδραση σε άλλο μέρος θα ξεκινήσει φέτος κ μέσα στους επόμενους μήνες θα υλοποιηθεί.

Μην αφήσετε άλλους να πάρουν αποφάσεις για εσάς ειδικά άν ανήκουν σε ζώδια του νερού. Επιμείνετε στις δικές σας πρωτοποριακές ιδέες κ κάντε τες πραγματικότητα. Μπορείτε.

Από 19\12 κ μετά προσοχή στα κρυώματα κ τις λοιμώξεις. Μέχρι τα γενέθλιά σας από εκεί κ πέρα μεγάλη προσοχή κ σε συμφωνίες, γιατί μπορεί να σας εξαπατήσουν. φρούτα κ λαχανικά🍓🍎🍏🍌🍆 θα σας ηρεμήσουν κ θα σας κρατήσουν το ανοσοποιητικό ψηλά. μην το αμελείτε.

ΙΧΘΥΕΣ♓:
Ο ουρανός με τα άστρα δεν φτιάχτηκε για εσάς.

Όσο κ να έχετε ψηλά τη μύτη σας δεν θα αλλάξει κάτι.

Τσαλακωθείτε, παραδοθείτε στον ερωτά που σας έχει δείξει τα σημάδια του κ έτσι απλά μπορείτε να γίνετε απλά μικροί θείοι ανατροπές στα οικονομικά σας σας έχουν κουράσει, αλλά λίγο πριν τα Χριστούγεννα εάν φως στο βάθος του τούνελ θα σας ανοίξει τα φτερά😀

Πολλά δώρα θα λάβετε κ φέτος, αλλά εάν θα κάνει τη διαφορά.

Μην μενετέ μονοί σας. Οι κακές σας σκέψεις σας καταστρέφουν.

Του Σωτήρη Κηπουρού, 16/12/2016

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".