Ο Κώστας Μακεδόνας στην Ελένη Τσαλιγοπούλου στη Σφίγγα


Η Ελένη Τσαλιγοπούλου συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις της στη μουσική σκηνή Σφίγγα! Η Ελένη και οι Bogaz Musique έχουν καταφέρει να φτιάξουν στο κέντρο της Αθήνας ένα στέκι για τους μουσικόφιλους της πόλης, όπου δίνουν το παρόν και φίλοι της τραγουδιστές και καλλιτέχνες!

Ο Κώστας Μακεδόνας ήταν ένας από αυτούς που διάλεξε τη Σφίγγα για τη βραδινή του έξοδο απολαμβάνοντας τα τραγούδια της Ελένης αλλά και τραγουδώντας μαζί της χαρίζοντας μια ακόμα έκπληξη στους θαμώνες της  Σφίγγας (φωτογραφία και videoΜαργαριτάριαΚάνε λιγάκι υπομονή).

Ακόμα  πέρασαν οι Τάνια Τσανακλίδου (Το τραγούδι της λίμνης), Γιώτα Νέγκα (Με τα μάτια κλειστά), Θανάσης Αλευράς, Κώστας Λειβαδάς (Επιμονή), Μαρία Παπαγεωργίου και πολλοί άλλοι χαρίζοντας μουσικές εκπλήξεις στο κοινό!

Οι εμφανίσεις της Ελένης Τσαλιγοπούλου στη μουσική σκηνή της Σφίγγας (Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής, τηλέφωνο κρατήσεων 2114096149, 6987844845) θα συνεχιστούν και μετά τις γιορτές.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".