Ο Κώστας Μακεδόνας στην Ελένη Τσαλιγοπούλου στη Σφίγγα


Η Ελένη Τσαλιγοπούλου συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις της στη μουσική σκηνή Σφίγγα! Η Ελένη και οι Bogaz Musique έχουν καταφέρει να φτιάξουν στο κέντρο της Αθήνας ένα στέκι για τους μουσικόφιλους της πόλης, όπου δίνουν το παρόν και φίλοι της τραγουδιστές και καλλιτέχνες!

Ο Κώστας Μακεδόνας ήταν ένας από αυτούς που διάλεξε τη Σφίγγα για τη βραδινή του έξοδο απολαμβάνοντας τα τραγούδια της Ελένης αλλά και τραγουδώντας μαζί της χαρίζοντας μια ακόμα έκπληξη στους θαμώνες της  Σφίγγας (φωτογραφία και videoΜαργαριτάριαΚάνε λιγάκι υπομονή).

Ακόμα  πέρασαν οι Τάνια Τσανακλίδου (Το τραγούδι της λίμνης), Γιώτα Νέγκα (Με τα μάτια κλειστά), Θανάσης Αλευράς, Κώστας Λειβαδάς (Επιμονή), Μαρία Παπαγεωργίου και πολλοί άλλοι χαρίζοντας μουσικές εκπλήξεις στο κοινό!

Οι εμφανίσεις της Ελένης Τσαλιγοπούλου στη μουσική σκηνή της Σφίγγας (Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής, τηλέφωνο κρατήσεων 2114096149, 6987844845) θα συνεχιστούν και μετά τις γιορτές.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: "Σήμερα και κάθε μέρα" της Δήμητρας Φώτου