October’s loading … 
Ο Οκτώβριος μπήκε δυναμικά και “φορτώνει” πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα:
  • To 1o πιλοτικό zamppleBOXολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και 120 Θεσσαλονικείς περιμένουν να παραλάβουν το δικό τους κουτί! Stay tuned γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλες πόλεις και γιατί όχι… και η Αθήνα!
  • Νέα προϊόντα που θα ικανοποιήσουν όλες τις προτιμήσεις &
  • Μία TOP πλατφόρμα που θα φιλοξενεί την δική σας φωνήκαι άποψη!
H φωνή σου αποκτά ακόμα μεγαλύτερη δύναμη!

- Φανταστείτε να υπήρχε μία ΤΟΡ πλατφόρμα που θα φιλοξενούσε όλα τα ΤΟΡ καταναλωτικά προϊόντα της αγοράς! 
-  Φανταστείτε να μπορείτε να διαβάσετε πραγματικές αξιολογήσεις ανθρώπων που έχουν δοκιμάσει τα προϊόντα που θέλετε κι εσείς να αγοράσετε!

Το zampple έχει τον τρόπο και τα παραπάνω δεν θα μείνουν στη σφαίρα της φαντασίας!

Αυτό το φθινόπωρο και μέσα από ένα state of the art διαδικτυακό portal θα μπορεί να βρει κάποιος όλα τα TOP προιόντα, με πραγματικά σχόλια καταναλωτών αλλά και βαθμολογίες.
Πρακτικά, το zampple μετά από σχεδόν 4 χρόνια λειτουργίας και πάνω από 500.000 ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ αξιολογήσεις έχει καταφέρει να συνεργάζεται με σχεδόν όλες τις εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων της αγοράς και άρα να αποτελεί τον πλέον αξιοπίστο προορισμό στις “αξιολογήσεις προϊόντων”.
                                                
Αυτό που κάναμε εμείς είναι να συγκεντρώσουμε όλον αυτό τον πλούτο των αξιολογήσεών σας και να φιλοξενήσουμε τα προϊόντα που εσείς ξεχωρίσατε σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα που θα είναι ανοιχτή και προσβάσιμη προς όλους.
Πλέον όλοι μαζί: εμείς, οι εταιρίες που συνεργαζόμαστε αλλά κυρίως εσείς φροντίζουμε να συμβάλουμε στο να έχουμε καλύτερα προϊόντα για όλους!
                                       
Stay tuned, γιατί τα TOP προϊόντα είναι προ των πυλών!
                             
Star προϊόντα Oκτωβρίου
 
Προϊόν που αξίζει να δοκιμάσετε!
Purina Gourmet Gold Ταρτάρ
 
H νεα σειρά GOURMET Gold Ταρτάρ περιλαμβάνει λεπτοκομμένα κομμάτια με βοδινό, κοτόπουλο, σολομό & τόνο σε μια μελετημένη ποσότητα σάλτσας για νοστιμιά ώστε να απολαύσει η γάτα σας την κάθε μπουκιά της.

Βρείτε ΕΔΩ περισσότερα προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσετε!

 
    Εσείς ποιος θέλετε να είναι ο επόμενος προορισμός του zamppleBOX;
Εσείς ποιος θέλετε να είναι ο επόμενος προορισμός του zamppleBOX;
Περιμένουμε τις απαντήσεις σας είτε στο contact@zampple.com είτε στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/Zampple και που ξέρετε…μπορεί να είστε εσείς αυτοί που θα αποφασίσουν τον επόμενο σταθμό του zamppleBOX!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".