Oι 3w.gr μιλούν στο all4fun

Οι 3w.gr μιλούν στο all4fun για την συνεργασία τους, την συμμετοχή τους στο φεστιβάλ " Το Ροκ του μέλλοντος μας" στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά καθώς και διάφορα ακόμα...
Κάπου υπάρχε μια ιδέα...Δυο άνθρωποι συναντήθηκαν κάπου στη μέση... Οι δύο έγιναν τρεις και οι τρεις πέντε... Και από εκεί και πέρα έγινε μουσική... Ήρθαν και κάποιοι φίλοι και έβαλαν μερικές νότες στη μουσική και έτσι γεννήθηκε το project 3w.gr, έγινε μια παρέα και περιμένει κι άλλους φίλους να ακολουθήσουν το ταξίδιι... Καλή αντάμωση λοιπόν... εκεί έξω...
3W.GR, πώς προέκυψε η ονομασία του γκρουπ σας;
Mας φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον να ''παίξουμε '' με κάτι που να δηλώνει την καθημερινότητα μας .Στην εποχή που ζούμε το ιντερνετ είναι σχεδόν σε όλες τις πτυχές της ζωής μας . Μαθαίνουμε νέα από τον κόσμο ,από τους φίλους μας ,ανακαλύπτουμε νέα μουσική ,ξαναβρίσκουμε παλιούς γνωστούς ,γνωρίζουμε νέους ανθρώπους ,προωθούμε την δουλεία μας μέσα σε αυτο, εκπαιδευόμαστε σε νέα πράγματα ,νέες δεξιότητες , εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας ....όλα ξεκινάνε με www. (3w) και καταλήγουν για έμας στην Ελλάδα σε .gr.Εμείς λοιπόν φτίαξαμε με μπάντα που έγινε αρχικά γνωστή ,αλλά και συνεχίζει να αποκτά νέους φίλους μεσα απο το ιντερνετ και θεωρούμε οτι είναι μια πλατφόρμα που μας βοηθαεί να επικοινωνήσουμε ελεύθερα την μουσική μας και την άποψη μας.
Τι μουσική παίζετε;
Ενα από τα πιό δύσκολα πράγματα που μπορείς να ζητήσεις από ένα μουσικό είναι να σου ορίσει τι κουβαλάει μουσικά στην ψυχή και το μυαλό του.Παρόλαυτα καταλαβαίνουμε την αξία ενός τέτοιου προσδιορισμού για το κοινό .Αν λοιπόν προσπαθούσαμε να ορίσουμε κάπως τον ήχο μας θα λέγαμε οτι παίζουμε δυναμικό ποπ ροκ με διάθεση για πολλές πολλές εκπλήξεις.
Θα συμμετάσχετε στο Φεστιβάλ « Το Ροκ του μέλλοντος μας», πώς νιώθετε για αυτό και τι πρόκειται να δούμε;
Είναι εξαιρετικά μεγάλη τιμή να μας συμπεριλάβουν στο line up αυτής της προσπάθειας και μεγάλη χαρά να μοιραστούμε την σκηνή με όλες αυτές τις μπάντες που ασχέτως μουσικού ιδιώματος  μας ένωνει η αγάπη μας και το πάθος μας για αυτό που κάνουμε καθώς και οι ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες κάτω απο τις οποίες καλούμαστε να το κάνουμε . Ο ιστορικός χώρος που θα πραγματοποιηθεί η συναυλία είναι για τα δικά μας δεδομένα σαν να μας καλούν να παιξουμε στο Royal Albert Hall και όπως καταλαβαίνετε είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό . Για την βραδύα του live επιλέξαμε ένα καθάρα Ελληνόφωνο σέτ από δικό μας υλικό και πολύ ιδιαίτερες διασκευές γνωστών τραγουδιών αλλά παιγμένα με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο. Ειδικά για την βραδυά και λόγω του τίτλου της εκδήλωσης θα κλείσουμε το σέτ μας με μια διασκευή έκπληξη για την οποία δεν θα σας πώ τίποτα άλλο. Να έρθετε στο live.
Μιλήστε μας λίγο για τις συνεργασίες σας μέχρι τώρα.
Eίχαμε την χαρά να συνεργαστούμε με άρκετους καλλιτέχνες στην μέχρι τώρα πορεία μας και συνήθως για καλό σκοπό ,αφού έχουμε διοργανώσει σαν μπάντα αρκετά φιλανθρωπικά event αλλα έχουμε συμμετάσχει και σε αρκετά ως καλεσμένοι . Έχουμε μοιραστεί την σκηνή με τον Σταύρο Μιχαλακάκο ,Διονύση Καλαφάτη , Ζακ Στεφάνου , Γιώργο Παπαδημητράκη ,Κατερίνα Παπουτσάκη ,Γίωργο Βάνα , Βαγγέλη Ασημάκη , Νίκος Μίχας ,Χρήστος Θηβαίος ,Διονύσης Τσακνής για να αναφέρουμε μερικούς . Όλες μας οι συνεργασίες ήταν πολύτιμες εμπειρίες για έμας και μας δίδαξαν πολλά .
Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;
Είναι πολύ δύσκολο να έχεις σχέδια στην εποχή μας σε ότι αφορά την μουσική .Όλα αλλάζουν τόσο γρήγορα γύρω μας σε τόσα πολλά και διαφορετικά επίπεδα της καθημερινότητας μας που είναι σχεδόν αδύνατον να σχεδιάσεις και πολλά .Στην πραγματικότητα μπορείς μόνο να δουλεύεις σκληρά για όσα αγαπάς και να ελπίζεις οτι θα σου δωθεί η ευκαιρεία να το παρουσιάζεις με αξιοπρέπεια και αγάπη σε ανθρώπους που εκτιμούν αυτό που κάνεις . Εμείς λοιπόν σχεδιάζουμε να συνεχίσουμε να δουλέυουμε, να δημιουργούμε ,να φανταζόμαστε ,να επικοινωνούμε αυτό που κάνουμε και στην πορεία να περνάμε όσο πιο καλά γίνεται ,γιατί για εμάς η μουσική είναι μια γιορτή και ένα δώρο που μας κρατάει ζωντανούς σε ότι ζούμε καθημερινά.
Ένα μήνυμα προς τους αναγνώστες μας.
Ευχόμαστε να σας αρέσει η προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε ένα δικό μας ήχο, να σας ''μιλάνε '' τα τραγούδια μας και οι διασκευές μας και να μας δωθεί η ευκαιρεία να βρεθούμε και να τα πούμε  από κοντά στο μεγάλο λαιβ στο Δημοτικό Θεατρο Πειραία στις 18 Ιουνίου.Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χώρο που αφιερώσατε για την μπάντα μας . Καλή συνέχεια σε όλους!
Tης Αλεξίας Βλάρα, 22/5/2016

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".