Η Γιάννα Βασιλείου συναντά τον Λευτέρη Κιντάτο για μια «Αγάπη Βουνό»

 

Η Γιάννα Βασιλείου συναντά τον Λευτέρη Κιντάτο για μια «Αγάπη Βουνό»



 


Η Γιάννα Βασιλείου παρουσιάζει ένα άκρως δυναμικό τραγούδι με την υπογραφή του ταλαντούχου Λευτέρη Κιντάτου. Το «Αγάπη Βουνό» που κυκλοφορεί από τη Minos EMIa Universal Music Company είναι ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι.

Πρόκειται για μια μουσική δημιουργία που αποτυπώνει την ένταση και την ευαισθησία του έρωτα, μέσα από στίχους και μελωδία που ισορροπούν ανάμεσα στο κλασικό και το σύγχρονο λαϊκό ύφος.

Η Γιάννα Βασιλείου με το «Αγάπη Βουνό» αγγίζει αληθινά συναισθήματα, ενώ το κοινό θα αναγνωρίσει κομμάτια του εαυτού του και θα βρει μέσα του μια δική του ιστορία.

Η ανάρτησή της: https://www.instagram.com/minosemi_official/reel/DW6Kww5kcLf/

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και streaming υπηρεσίες: https://YannaVasileiou.lnk.to/AgapiVouno

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Γκόγκας Ευάγγελος: "Η αμφισβήτηση σε βγάζει από το κουτί της ήδη δομημένης πραγματικότητας και σε βοηθάει να δεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: Σκίτσο 6 | ΑΜΦΙ (Άπειρες Μικρές Φαεινές Ιδέες) στη πειραματική σκηνή του Εθνικού στο θέατρο Δίπυλον

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Η δύναμη του σπασμένου φτερού της Ελένης Καραμπάτσου από τις εκδόσεις Διάνοια