Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Είδαμε και προτείνουμε: Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών "Τα 12 Κουπέ"

Το Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών "Τα 12 Κουπέ" αποτελεί πλέον θεσμό της πόλης, προσφέροντας για 12η χρονιά ένα μοναδικό πολιτιστικό γεγονός αφιερωμένο στη σύγχρονη νεανική έκφραση και δημιουργία. Το φεστιβάλ αυτό, το οποίο πραγματοποιείται στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, δίνει τη δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους σε ένα καινοτόμο και πολυμορφικό περιβάλλον.

Το Φεστιβάλ "Τα 12 Κουπέ" έχει αποδειχθεί εξαιρετικά επικοδομητικό για την παρουσίαση των νέων καλλιτεχνών. Προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία για τους νέους δημιουργούς να εκθέσουν τη δουλειά τους σε ένα ευρύτερο κοινό και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε ένα πραγματικό σκηνικό περιβάλλον. Η δωρεάν είσοδος και η εύκολη πρόσβαση στο κοινό ενισχύουν τη διάδοση της τέχνης και την καλλιτεχνική εκπαίδευση.

Η φετινή διοργάνωση, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Τατιάνας Λύγαρη, εστιάζει σε επίκαιρα και κοινωνικά θέματα όπως η αναζήτηση της ατομικής ταυτότητας, η θέση της γυναίκας στην κοινωνία, η έννοια της ελευθερίας και της συλλογικής δύναμης, και η διαδρομή της αυτοανάπτυξης και αυτοτέλειας. Αυτή η θεματολογία προσφέρει στους καλλιτέχνες την ευκαιρία να εξερευνήσουν βαθύτερα και να εκφράσουν τις ανησυχίες τους μέσω της τέχνης.

Το Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών "Τα 12 Κουπέ" όχι μόνο προάγει την καλλιτεχνική δημιουργία, αλλά και ενισχύει τη διάδοση της τέχνης, φέρνοντας νέους καλλιτέχνες κοντά στο κοινό. Με την πολυμορφική του φύση και την εστίαση σε επίκαιρα κοινωνικά θέματα, το φεστιβάλ συνεχίζει να είναι ένας σημαντικός θεσμός που εμπνέει και υποστηρίζει την καλλιτεχνική έκφραση των νέων δημιουργών.

Σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις δράσεις:

Η παράσταση "_Bam_Boom_" είναι μια συγκλονιστική και βαθιά ανθρώπινη αφήγηση που εστιάζει στην εμπειρία δύο παιδιών παγιδευμένων σε ένα υπόγειο κατά τη διάρκεια ενός πολέμου. Μέσα από την ιστορία τους, αναδεικνύονται σημαντικά θέματα όπως η επικοινωνία, η φαντασία και η επιβίωση σε ακραίες συνθήκες.

Η ιστορία ξεκινά με τα δύο παιδιά, τα οποία, παρά τη διαφορά γλώσσας και τον έντονο τρόμο που βιώνουν, καταφέρνουν να δημιουργήσουν έναν δεσμό μέσα από τη φαντασία τους. Ο σκηνοθέτης καταφέρνει να μεταφέρει την αγωνία και τον φόβο των παιδιών με έντονο και αληθινό τρόπο, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τη δύναμη της παιδικής φαντασίας ως μέσο διαφυγής και αλληλοκατανόησης.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία της παράστασης είναι η χρήση της φαντασίας και των αυτοσχεδιασμών από τα παιδιά. Το σκοτεινό τους καταφύγιο μετατρέπεται σε μια χώρα θαυμάτων, όπου οι περιορισμοί της πραγματικότητας καταρρέουν και οι δυνατότητες της φαντασίας γίνονται απεριόριστες. Αυτό το στοιχείο όχι μόνο προσθέτει βάθος στην αφήγηση, αλλά επίσης δείχνει πόσο ισχυρή μπορεί να είναι η ανθρώπινη δημιουργικότητα σε συνθήκες ακραίας πίεσης. Αναδεικνύει την καθολικότητα της ανθρώπινης εμπειρίας, παρά τις γλωσσικές ή πολιτισμικές διαφορές. Η φαντασία και η ανθρώπινη επαφή παρουσιάζονται ως τα μόνα μέσα επιβίωσης σε έναν κόσμο που έχει βυθιστεί στο χάος. Η αφήγηση της ιστορίας μέσα από τα μάτια των παιδιών προσφέρει μια μοναδική προοπτική και καταφέρνει να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τις φρικαλεότητες του πολέμου και την ανάγκη για ειρήνη και κατανόηση.

"Τα δεκανίκια" είναι ένα λαϊκό παραμύθι από την Ινδία που μέσα από την παραλογική του υπόθεση και τις συμβολικές του εικόνες, καταφέρνει να αναδείξει σημαντικά θέματα όπως η δύναμη της συνήθειας, η επιβολή και η συλλογική αντίδραση.

Η ιστορία επικεντρώνεται σε μια πολιτεία όπου μια παράλογη επιβολή αλλάζει τη ζωή των κατοίκων. Οι άνθρωποι αναγκάζονται να χρησιμοποιούν δεκανίκια, με το σώμα τους να χτίζει μια νέα μνήμη και την ύπαρξή τους να εξαρτάται από αυτά. Η αφήγηση εξερευνά τις συνέπειες αυτής της επιβολής και τη δυσκολία των ανθρώπων να επανέλθουν στην κανονικότητα.

Το παραμύθι αγγίζει θέματα όπως ο φόβος και η ελευθερία, εξετάζοντας πώς οι άνθρωποι προσαρμόζονται σε νέες καταστάσεις και πώς η συλλογική δύναμη μπορεί να τους βοηθήσει να απελευθερωθούν από περιορισμούς. Η ιστορία προτρέπει τους αναγνώστες να σκεφτούν την έννοια της επιλογής και τη σημασία της αυτονομίας.

Τα δεκανίκια λειτουργούν ως σύμβολο της εξάρτησης και του φόβου του αγνώστου. Μέσω της ιστορίας, προβάλλεται η ανάγκη για αυτογνωσία και συλλογική δράση ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια. Το παραμύθι μεταφέρει το μήνυμα ότι η δύναμη για αλλαγή βρίσκεται μέσα στην κοινότητα και τη συνεργασία.

"Ένα κιλό στρείδια κύριε Άντον!" είναι μια θεατρική performance που εμπνέεται από τον τραγικό και παράλληλα κωμικό θάνατο του μεγάλου συγγραφέα Άντον Τσέχοφ. Το έργο συνδυάζει πραγματικά στοιχεία και μυθοπλασία, δημιουργώντας ένα μοναδικό ταξίδι στην καρδιά της Ρωσίας.

Η ιστορία διαδραματίζεται μέσα σε ένα βαγόνι γεμάτο στρείδια, όπου ο Τσέχοφ «συναντά» την νεαρή επαναστάτρια Άννια Ιβάνοβα. Η Άννια έχει το σκάσει από έναν καταναγκαστικό γάμο και μια καταπιεστική ζωή, προσπαθώντας να βρει την ελευθερία και την ταυτότητά της. Η συνάντησή της με τον Τσέχοφ γίνεται η αφορμή για μια βαθιά εξερεύνηση της ψυχής και των επιθυμιών της.

Το έργο θίγει θέματα όπως η ελευθερία, η αναζήτηση της ταυτότητας και η πάλη ενάντια στην καταπίεση. Μέσα από την ιστορία της Άννιας, το κοινό έρχεται αντιμέτωπο με τη σκληρή πραγματικότητα των κοινωνικών και προσωπικών δεσμών που καταπιέζουν την ανθρώπινη ύπαρξη.

Η performance χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό κωμικών και δραματικών στοιχείων, ακροβατώντας μεταξύ της ελαφρότητας του ονείρου και της βαρύτητας της πραγματικής ζωής. Η σκηνοθεσία εστιάζει στην εσωτερική σύγκρουση των χαρακτήρων, ενώ το βαγόνι γεμάτο στρείδια λειτουργεί ως ένα συμβολικό σκηνικό που ενισχύει την αίσθηση του εγκλωβισμού και της αναζήτησης.

Τα εισιτήριά σας (Tickets, please!) είναι μια δυνατή χορευτική παράσταση που εξερευνά τις σκοτεινές πτυχές του εθισμού και της εμμονής μέσα από τις κινήσεις και τις εκφράσεις τριών χορευτριών. Η παράσταση ακολουθεί τις τρεις συνεπιβάτιδες, καθεμία από τις οποίες βυθίζεται σταδιακά στον εθισμό της. Καθώς η εξάρτησή τους αυξάνεται, ξεφεύγουν από την πραγματικότητα και εισέρχονται σε μια κατάσταση trance, όπου τα ζωώδη ένστικτα και οι ορμές τους αναδύονται στην επιφάνεια.

Η χορογραφία χρησιμοποιεί έντονες και δυναμικές κινήσεις για να αποτυπώσει την πάλη των χαρακτήρων με τους εθισμούς τους. Οι κινήσεις των χορευτριών μεταδίδουν την ένταση και την απελευθέρωση, καθώς οι χαρακτήρες μεταλλάσσονται σε μια πρωτόγονη εκδοχή του εαυτού τους. Οι ερμηνείες είναι γεμάτες πάθος και ένταση, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που είναι ταυτόχρονα συναρπαστική και ανησυχητική.

Η παράσταση "Πικρά βότανα. Φόνισσα" είναι μια σύγχρονη και αλληγορική προσέγγιση της γνωστής ιστορίας της "Φόνισσας" του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Με φόντο το λευκό και το μαύρο, η παράσταση αναδεικνύει τις αντιθέσεις που χαρακτηρίζουν τη ζωή και την ψυχή της πρωταγωνίστριας, μια γυναίκα που ακροβατεί μεταξύ μύθου και πραγματικότητας.

Η γυναίκα της ιστορίας παλεύει με την ασυγκράτητη ανάγκη της για απόδραση, λύτρωση και δικαιοσύνη. Η αλληγορική αυτή προσέγγιση αναδεικνύει τη διαχρονική πάλη των γυναικών για ισότητα και δικαιώματα, τονίζοντας τη συνεχή ανάγκη για ελευθερία και αυτοδιάθεση. Η παράσταση θέτει καίρια ερωτήματα: Είναι αυτή η κραυγή γέννησης μιας νέας αρχής ή θανάτου μιας παλιάς εποχής;

Η σκηνοθεσία αξιοποιεί την αντίθεση του λευκού και του μαύρου για να αποδώσει την ψυχολογική και συναισθηματική κατάσταση της ηρωίδας. Οι σκηνές εναλλάσσονται μεταξύ φωτός και σκοταδιού, δημιουργώντας μια έντονη ατμόσφαιρα που καθρεφτίζει την εσωτερική σύγκρουση της γυναίκας. Η χρήση του χώρου και των σκηνικών είναι λιτή αλλά αποτελεσματική, υπογραμμίζοντας την ένταση και την δραματικότητα της ιστορίας.

Οι ερμηνείες είναι έντονες και συγκινητικές, με την πρωταγωνίστρια να αποδίδει με πάθος την αγωνία και την ανάγκη της ηρωίδας για λύτρωση. Η παράσταση βασίζεται στη δύναμη των εκφράσεων και των κινήσεων των ηθοποιών, που καταφέρνουν να μεταδώσουν το βάθος των συναισθημάτων και των σκέψεων της κεντρικής φιγούρας.

Η παράσταση "Με τα χέρια σταυρωμένα" αντλεί έμπνευση από το αριστούργημα του Σάμιουελ Μπέκετ, "Περιμένοντας τον Γκοντό", και μας παρουσιάζει μια μοντέρνα και αλληγορική ανάγνωση της θεματικής της αναμονής και του χρόνου.

Η ιστορία επικεντρώνεται σε τέσσερα σώματα απογυμνωμένα από φύλα, γένη και κοινωνικές νόρμες, τα οποία βρίσκονται σε διαρκή αναμονή. Αυτά τα σώματα, με τα στόματά τους να δανείζονται τον λόγο του Μπέκετ, δημιουργούν μια σκηνική πραγματικότητα όπου η στασιμότητα και η αδράνεια κυριαρχούν. Η παράσταση υπογραμμίζει την ανθρώπινη κατάσταση της αναμονής για κάτι που ποτέ δεν έρχεται, δημιουργώντας ένα άχρονο τοπίο γεμάτο προσδοκία και απογοήτευση.

Οι ερμηνείες είναι βαθιά συναισθηματικές και γεμάτες εσωτερική ένταση. Οι ηθοποιοί, χωρίς να βασίζονται σε παραδοσιακά φύλα ή κοινωνικούς ρόλους, καταφέρνουν να αποδώσουν την αγωνία και την απογοήτευση της αέναης αναμονής. Οι εκφράσεις τους και η φυσική τους παρουσία στη σκηνή μεταδίδουν τον ψυχικό και συναισθηματικό μαρασμό που προκαλεί η προσδοκία για κάτι άγνωστο.

Της Αλεξίας Βλάρα, 3/6/2024


12ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ»
19 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2024
Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

 

Μετά από 250 performances σε 12 διαφορετικούς σκηνικούς χώρους και 1300 νέους καλλιτέχνες, το μοναδικό σιδηροδρομικό πολιτιστικό φεστιβάλ αφιερωμένο στη σύγχρονη νεανική έκφραση και δημιουργία πραγματοποιείται για 12η χρονιά στην Αμαξοστοιχία- Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ. 


Από την Κυριακή 19 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, δεκάδες νέες ομάδες και μεμονωμένοι καλλιτέχνες από όλες τις μορφές της Τέχνης (Θέατρο, Μουσική, Χορός, Εικαστικά) δημιουργούν πρωτότυπα καινοτομικά projects σύντομης διάρκειας (10-30 λεπτών) και τα παρουσιάσουν καθημερινά επί ένα συνεχές δεκαπενθήμερο σε όλους τους χώρους της καλλιτεχνικής Αμαξοστοιχίας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Το πολυμορφικό Φεστιβάλ «Τα 12 Κουπέ», που ξεκίνησε την πορεία του το 2011, με στόχο να προσφέρει βήμα σε νέους καλλιτέχνες, αποτελεί πλέον θεσμό της πόλης και έχει γεννήσει και το sub-festival σύγχρονου χορού Compartments Dance Project, που πραγματοποιείται κάθε φθινόπωρο.

Η Τατιάνα Λύγαρη, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ, σημειώνει:
«Στη φετινή διοργάνωση οι καλλιτέχνες τοποθετούνται απέναντι σε επίκαιρα θέματα που αφορούν στην αναζήτηση αλλά και την πολυπλοκότητα της ατομικής ταυτότητας και του αυτοπροσδιορισμού, τη θέση της γυναίκας για τη διεκδίκηση ισότητας και δικαιοσύνης, τη διερεύνηση των εννοιών της επιλογής, του φόβου, της ελευθερίας και της συλλογικής δύναμης, την προσέγγιση του «άλλου», το ταξίδι της απομάκρυνσης από τη μητρική φιγούρα προς μία αυτό-ανάπτυξη και αυτοτέλεια, τη μεταφυσική διαδρομή από τη ζωή στο άπειρο αλλά και την έννοια του παιχνιδιού και τη θέση που πρέπει να έχει στην ενήλικη ζωή του ανθρώπου».

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Τατιάνα Λύγαρη
Υπεύ
θυνος καλλιτεχνικών ομάδων: Ευθύμης Χρήστου
Υπεύθυνος κοινού: Βασίλης Ψυλλάς
Φωτογραφίες: Υπατία Κορνάρου
Video – Μοντάζ: Γιώργος Χαρίσης
Επικοινωνία: ArtsPR

 


PERFORMANCES
Όλες οι performances παρουσιάζονται σε καθημερινή βάση από τις 19.00 έως τις 23:30 σε ένα κυλιόμενο πρόγραμμα, για ένα συνεχές 15νθήμερο (19/5- 2/6/2024)

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Απαραίτητη προϋπόθεση η προμήθεια δελτίων εισόδου. Έναρξη διανομής δελτίων εισόδου για τις 
performances της κάθε ημέρας από 18.30 στο ταμείο της Αμαξοστοιχίας. Μέγιστος αριθμός δελτίων εισόδου 3 ανά άτομο/ανά ημέρα βάσει διαθεσιμότητας θέσεων.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
τηλ. γραφείου παραγωγής 210 9237076, τηλ. θεάτρου 210 5298922
theater@totrenostorouf.gr

 

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως & Αμφιπόλεως
Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ
10’ με τα πόδια από το ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός
Δωρεάν πάρκινγκ

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
www.totrenostorouf.gr
www.facebook.com/To-Treno-sto-Rouf-railway-carriage-theatre
https://twitter.com/ToTrenoStoRouf
https://instagram.com/ToTrenostoRouf
https://www.facebook.com/youngartistsfestival12compartments

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ 2510 ΙΙ απο 11-22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΙΙ ΘΕΑΤΡΟ 2510

  5 Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ 2510 Από 11 εως 22 Ιουνίου ΘΕΑΤΡΟ 2510   Το ΘΕΑΤΡΟ 2510, διοργανώνει το 5ο Φεστιβάλ Θεάτρου 2510   το οποίο επιστρέφει για 5 η συνεχομένη χρονιά, από τις 11 έως τις 22 Ιουνίου με μια σύμπραξη καλλιτεχνών στην ιστορική περιοχή των Εξαρχείων. Για 12 συνεχόμενες μέρες, η τέχνη θα πρωταγωνιστεί στην περιοχή, με 38 μοναδικές παραστάσεις. Θεατρικές Ομάδες, Μ usical , Μονόλογοι,Ομάδες Improv, Performance, Χορός, Καραγκιόζης, αλλά και βραδιές με ζωντανή μουσική, δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει νέους καλλιτέχνες και να επιλέξει κάθε μέρα τουλάχιστον μια διαφορετική παράσταση σε ένα φεστιβάλ που προάγει την τέχνη και τη δημιουργικότητα. Για πρώτη φορά, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τις αγαπημένες τους παραστάσεις και να γίνουν μέλη της κριτικής επιτροπής. Σας καλούμε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό που θα αναδείξει την ομάδα που θα κερδίσει το Α' Βραβείο. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα διεξαχθούν δωρεάν μαθήματα

Σεσουάρ για Δολοφόνους_Για πρώτη φορά καλοκαιρινή περιοδεία!

  «Σεσουάρ για Δολοφόνους» Η μακροβιότερη κωμωδία όλων των εποχών ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Σκηνοθεσία: Νικορέστης Χανιωτάκης   Πρώτη Στάση:   Βεάκειο Θέατρο Πειραιά / Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 Link προπώλησης:   https://www.more.com/theater/sesouar-gia-dolofonous-kalokairini-periodeia/

Είδαμε και προτείνουμε: “Liberta”

  Στο υπέροχο και καλαίσθητο χώρο Project R απολαύσαμε άλλη μία εξαιρετική καλοδουλεμένη παράσταση σε κείμενο του Ανδρέα Αριστοτέλους και σκηνοθεσία Γιάννη Κλειδέρη <<Liberta>>. Ταξιδεύουμε στην εποχή της κατοχής του 1940, η ηρωίδα μας Ελευθερία αγωνίζεται να διατηρήσει ζωντανό τον τραυματισμένο άντρα της, παλεύοντας για την ελευθερία τους.. Η Ελευθερία (Ελένη Κουκουλάρη) με εσωτερική ερμηνεία, θυμάται-αναπολει- ονειρεύεται ζώντας την κάθε λέξη με συναίσθημα-ένταση-εκφραστικότητα της βιωμένες εμπειρίες της, σε έναν κόσμο όπου οι σχέσεις, οι ανθρώπινες αξίες και οι προσωπικές αναζητήσεις, διαμορφώνουν τα τοπίο της εποχής. Η Αντιγόνη εξαδέρφη της Ελευθερίας, (Ζωή Μουκούλη) και η Γεωργία φίλη- γειτόνισσα (Γιούλη Παπανελοπούλου), την ίδια στιγμή που η κάθε μία ηθοποιός διατηρεί τη μοναδικότητα και την προσωπικότητά της αφού η ανάγκη για ελευθερία και αλληλεγγύη αναδεικνύεται με συγκλονιστικό τρόπο, ενώ ο πόλεμος εξακολουθεί να διαμορφώνει την καθημερινότητα και τις

Τελευταίες Παραστάσεις για τους «Αλιγάτορες» | Έως Σάββατο 8 Ιουνίου

Αλιγάτορες (Alligators) Του Andrew Keatley Στο Θέατρο Γκλόρια Τελευταίες Παραστάσεις / έως 8 Ιουνίου Δείτε το trailer εδώ Εσύ είσαι έτοιμος για τον ρόλο του δικαστή;

Το «Interview» επιστρέφει για μια παράσταση με δωρεάν είσοδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

                                     « Interview » μια κοινωνικοπολιτική μαύρη κωμωδία της ομάδας Εμείς                                                                           17 Ιουνίου στις 20:30                                    στο   Π.Π.Ι.Ε.Δ.                                   Δωρεάν είσοδο                                                                                         Το «Interview», η κοινωνικοπολιτική μαύρη κωμωδία που παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία η ομάδα B . A . N . C στο θέατρο Αλκμήνη επιστρέφει για μια τελευταία παράσταση, στις 17 Ιουνίου , με δωρεάν είσοδο στη Νέα Φιλαδέλφεια . Η παράσταση σημείωσε απανωτά sold - out και δεν άργησε να γίνει talk of the town , ενώ απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τον Τύπο.

Ελίζα Σουφλή: "Oι Συναντήσεις είναι για μένα ένας φόρος τιμής σε συναντήσεις που έγιναν ή δεν έγιναν, σε ιστορίες που σχηματίστηκαν στον νου, αλλά -δυστυχώς- δε γράφτηκαν ποτέ".

  1. Τι σας ενέπνευσε να γράψετε τη συλλογή διηγημάτων Συναντήσεις ; Θα παραπέμψω στην ιστορία που αναφέρεται στο τέλος του βιβλίου, στο σημείωμά μου προς τους αναγνώστες μου. Μιλώ για ένα πολύ αγαπημένο μου σημείο συνάντησης στο κέντρο της Αθήνας και πολλές από τις σκέψεις και τις στιγμές που πέρασα εκεί. Δε θα ήθελα να πω περισσότερα, αλλά ας κρατήσουμε ότι οι Συναντήσεις είναι για μένα ένας φόρος τιμής σε συναντήσεις που έγιναν ή δεν έγιναν, σε ιστορίες που σχηματίστηκαν στον νου, αλλά -δυστυχώς- δε γράφτηκαν ποτέ.