ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | «Ο ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ» |ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Ο ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ» |ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ


 

Την Παρασκευή 10 Μαΐου  , στις 18:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο

διοργανώνουν παρουσίαση του παιδικού βιβλίου του Δημήτρη Μπογδάνου, με τίτλο «Ο φοβητσιάρης γίγαντας».

 

Ο συγγραφέας θα παρουσιάσει ο ίδιος το βιβλίο του.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Παιδικό Ιανό της Θεσσαλονίκης, Γρηγορίου Παλαμά 3.

 

Link βιβλίου: https://shorturl.at/htxQ9

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο γίγαντας ήταν δυνατός, τρομερός, άγριος και πολύ τσατίλας. Όταν έβλεπε ανθρώπους γινόταν έξαλλος και φυσικά όλοι τον φοβόντουσαν. Ποιος να το φανταζόταν όμως ότι και ο γίγαντας φοβόταν τους ανθρώπους;

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Δημήτρης Μπογδάνος γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρός συνήθιζε να φτιάχνει ιστορίες με το μυαλό του, απλά για να διασκεδάζει. Ιστορίες με σκανταλιές, ιστορίες ίσως λίγο τρομακτικές, ιστορίες με γέλια, με κυνηγητά, με εκπλήξεις και με μυστικά. Για να μην τις ξεχνάει όμως, αλλά και για να μπορεί να τις διαβάζει αργότερα, τις έγραφε σε ένα μεγάλο τετράδιο. Για να χωρέσουν μάλιστα πολλές ιστορίες, έγραφε όχι μόνο πάνω στις γραμμές, αλλά και κάτω από αυτές, ακόμα και γύρω γύρω. Επίσης έγραφε με διαφορετικά γράμματα που είχε σκεφτεί μόνος του κι όχι με τα κανονικά, κι έτσι κανείς άλλος δεν μπορούσε να διαβάσει τις ιστορίες του. Ακόμα και σήμερα, όταν θέλει να διασκεδάσει, ανοίγει το τετράδιο εκείνο και διαβάζει κάποια ιστορία ή… γράφει μία καινούρια. Μια από εκείνες τις ιστορίες είναι κι αυτή. Γραμμένη με κανονικά γράμματα!

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ζητείται Φωνή» της Άννας Σιμιτσοπούλου

«Το φτερωτό άλογο» του Ν. Καζαντζάκη στην παιδική σκηνή του θεάτρου Βεάκη | Θεατρ. Απόδοση: Άνδρη Θεοδότου - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης

Διαβάσαμε και προτείνουμε: «Γράμμα του πελάγους» του Άγγελου Λαμέρα από την Άνεμος εκδοτική