Πρόσκληση στην παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Θοδωρή Ζαγοράκη |Τρίτη 14/5 στο Athens Marriott Hotel

 

Πρόσκληση στην παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Θοδωρή Ζαγοράκη |Τρίτη 14/5 στο Athens Marriott Hotel

Οι Εκδόσεις Πεδίο σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Θοδωρή Ζαγοράκη «ΑΡΧΗΓΟΣ: Η Δική μου Αλήθεια», την Τρίτη 14 Μαΐου στις 19:00 στο Athens Marriott Hotel (Λ. Συγγρού 385, Αθήνα).

Στο πάνελ θα βρεθούν εκλεκτοί καλεσμένοι, ενώ ο κορυφαίος προπονητής Fernando Santos θα ταξιδέψει από την Πορτογαλία ειδικά για τη συγκεκριμένη παρουσίαση.

Ο δημοσιογράφος Σταύρος Σουντουλίδης πέτυχε το… ακατόρθωτο και έπεισε τον Θοδωρή Ζαγοράκη να μοιραστεί στιγμές από την τεράστια διαδρομή του προς την κορυφή της δόξας μέσα από δύσκολες στιγμές, όμορφες εμπειρίες, αποτυχίες, ευτυχία.

Στις 368 σελίδες της αυτοβιογραφίας του, την οποία προλογίζει ο Ότο Ρεχάγκελ, ο MVP του EURO 2004 μοιράζεται συναρπαστικές ιστορίες, άγνωστο παρασκήνιο και προσωπικές μαρτυρίες, ενώ ξυπνά μνήμες και συναισθήματα μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, που μεγάλο μέρος του βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Μια καλή γεύση θα πάρει όποιος βρεθεί στην παρουσίαση.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

• Θοδωρής Ζαγοράκης – Αρχηγός πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004, συγγραφέας
• Σταύρος Σουντουλίδης – Δημοσιογράφος, συγγραφέας
• Βασίλης Γκαγκάτσης – Πρώην πρόεδρος ΕΠΟ
• Γιώργος Καραγκούνης– Πρωταθλητής Ευρώπης 2004,
πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής
• Τάκης Φύσσας – Πρωταθλητής Ευρώπης 2004,
πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής
• Fernando Santos – Προπονητής

Συντονίζει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος – Δημοσιογράφος

Στο πάνελ θα βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Μανιάτογλου, ως μεταφραστής του κ. Santos.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την αυτοβιογραφία του Θοδωρή Ζαγοράκη, «ΑΡΧΗΓΟΣ: Η Δική μου Αλήθεια» κάνοντας κλικ εδώ: https://t.ly/cL72K

PROSKLHSH ZAGORAKHS 13x11cm 2
COVER
1099608

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".