Τι φέρνει η νέα χρονιά στο ΚΠΙΣΝ;

 

Το 2024 ξεκινά στο ΚΠΙΣΝ με ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα γεμάτο μουσική, θεατρικό αναλόγιο, λέσχες ανάγνωσης, κυριακάτικα απογεύματα με ομαδικά παιχνίδια και πλήθος δράσεων για κάθε ηλικία.

Δείτε περισσότερα
Α Tribute to Elvis Presley: Looking for Trouble

Στην καρδιά του ΚΠΙΣΝ, στην Αγορά, ο βασιλιάς του ροκ εν ρολ ζωντανεύει, για μία και μοναδική βραδιά, και προσκαλεί όλες και όλους σε μία γιορτή με ελεύθερη είσοδο. 

Κυριακή 07/01, 20:00
Αγορά


→ Περισσότερες πληροφορίες 

Cosmos: Tangerine Dream

Το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος τους Tangerine Dream, ένα από τα πιο επιδραστικά γκρουπ της ηλεκτρονικής σκηνής, στον ήχο των οποίων στηρίχθηκε ο ηλεκτρονικός ήχος από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 και έπειτα.

Δευτέρα 11/03, 20:30
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος


→ Προπώληση εισιτηρίων

Microcosmos

Jan Van & Fotis Siotas | Folks Nowadays

Με ευρύ πεδίο μουσικών εφαρμογών και καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων, δύο δημιουργοί συναντιούνται και ορίζουν έναν «χώρο» που ονομάζουν Folks Nowadays.

Κυριακή 21/01, 21:00
Φάρος


→ Προπώληση εισιτηρίων

MOb

Ένα τρίο που έχει εντυπωσιάσει, διεθνώς, με τη δυναμική και τη φρεσκάδα της μουσικής του, η οποία απλώνεται σε μια ιδιωματική γκάμα που διευρύνει τα όρια και την έννοια της σύγχρονης τζαζ. 

Κυριακή 11/02, 21:00
Φάρος


→ Προπώληση εισιτηρίων
Παραβάσεις/ Αναγνώσεις
Η Αμαλία Μουτούση διαβάζει τους Eλαφροΐσκιωτους του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Εμμανουήλ Κοντός


Κυριακή 28/01, 17:00
Φάρος


→ Προπώληση εισιτηρίων
Ο Χρήστος Λούλης διαβάζει αποσπάσματα από τον «Ερωτόκριτο» του Βιτσέντζου Κορνάρου

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Δημήτρης & Ορέστης Σταυρόπουλος 

Κυριακή 25/02, 17:00
Φάρος


→ Προπώληση εισιτηρίων
Μη χάσετε:
Game Zone

Ανακαλύψτε τον κόσμο των ομαδικών παιχνιδιών και ζήστε με τους φίλους ή την οικογένειά σας συναρπαστικές στιγμές. 


Κυριακή 18/02, 16:00-21:00
Φάρος

→ Περισσότερες πληροφορίες
Λέσχες Ανάγνωσης

Συνεχίζονται τα ραντεβού με τις Λέσχες Ανάγνωσης του ΚΠΙΣΝ για μικρούς και μεγάλους βιβλιόφιλους. 

→ Περισσότερες πληροφορίες
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) είναι ένας διεθνούς εμβέλειας, περιβαλλοντικά βιώσιμος δημόσιος χώρος έκφρασης, πολιτισμού και ψυχαγωγίας που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Σχεδιασμένο από τον Ιταλό αρχιτέκτονα Renzo Piano και το Renzo Piano Building Workshop (RPBW), παραδόθηκε στην Ελληνική Πολιτεία και τους πολίτες τον Φεβρουάριο του 2017. Περιλαμβάνει τις νέες κεντρικές εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ) και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ), καθώς και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, έκτασης 210 στρεμμάτων, που αποτελεί τον μεγαλύτερο δημόσιο μεσογειακό κήπο στον κόσμο. Μέσα από τη συνεχή υποστήριξη του ΙΣΝ, το ΚΠΙΣΝ συνεχίζει να επιτελεί τον ρόλο του ως ένας χώρος ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλους. Από τη σύλληψη της ιδέας έως και τον Φεβρουάριο του 2026, το ΙΣΝ θα έχει διαθέσει στο ΚΠΙΣΝ συνολικά €633 εκατομμύρια ($764 εκατομμύρια).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".