Παρουσιάσεις Βιβλίων & Εκδηλώσεις | Ιανουάριος 2024

 

Book signing: Ο Νίκος Βλαχάκης στο Βακχικόν Βιβλιοπωλείο

Ο συγγραφέας Νίκος Βλαχάκης υπογράφει την ποιητική του συλλογή Autobahn – Χρονικά των Ηλίανθων στο Βακχικόν Βιβλιοπωλείο, Σόλωνος 110, Αθήνα.

Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024, 18.00 - 20.00. 

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στην Έδεσσα

Οι εκδόσεις Βακχικόν και ο Σύλλογος Βιβλιόφιλων Έδεσσας σας προσκαλούν στην παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων του Δημήτρη Παπαδημητρίου 25η ώρα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 στις 18.00 στο Brazil Brew Bar, Αριστοτέλους 16, στην Έδεσσα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Ευάγγελος Τρυψιάνης, φιλόλογος, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Έδεσσας | Δέσποινα Τσεχελίδου, συγγραφέας, θεατρική συγγραφέας | Ελένη Καραπατσούδη, γιατρός Γ.Ν. Έδεσσας και ο συγγραφέας.

Η Σοφία Δευτερίγου στο Myrtillo Cafe

Οι εκδόσεις Βακχικόν και η συγγραφέας Σοφία Δευτερίγου σας προσκαλούν στην επίσημη παρουσίαση της ποιητικής συλλογής Εκ Βακχείας Μονογένεση με προσβασιμότητα στη Braille και νοηματική γλώσσα

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2014 στις 19.00, στο Μύρτιλο, Τριφιλίας και Λάμψα, στους Αμπελόκηπους. 

Για το βιβλίο και την προσβασιμότητα θα μιλήσουν: Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Βουλευτής - Πρόεδρος επιτροπής μετανάστευσης του συμβουλίου της Ευρώπης | Δόμνα Μιχαηλίδου, Υφυπουργός Παιδείας | Πασχαλία Τραυλού, Συγγραφέας - Λογοτέχνης | Τζουλιάνα Μπούσι, Copywriter και Φιλόλογος, Γιώργος Στάθης (Διερμηνέας Νοηματικής και Πρόεδρος Ελλήνων Διερμηνέων, Ηλίας Γεωργαράς (Art Director & UI/UX Designer. 

Την παρουσίαση συντονίζει ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος. Χαιρετισμούς θ' απευθύνουν επίσημοι φορείς. Ποιήματα θα απαγγείλουν η συγγραφέας Σοφία Δευτερίγου, καλλιτέχνες και ηθοποιοί. Την παρουσίαση καλύπτει σε διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα η Hands Up. Θα ακολουθήσει mini δεξίωση με την ερμηνεύτρια Λίνα Ροδοπούλου. 

Η εκδήλωση θα μεταδωθεί ζωντανά σε HD, στο κανάλι youtube @ekvakxeiasmonogenesi και στη σελίδα του facebook. 

Η Ιωάννα Θεοχάρη στο Έναστρον Βιβλιοκαφέ

Οι εκδόσεις Βακχικόν σας προσκαλούν στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Ιωάννας Θεοχάρη Μαρμάρινες ψυχές. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024, στις 19.00 στο Έναστρον Βιβλιοκαφέ, Σόλωνος 101, Αθήνα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Γιάννης Διαμαντόγλου, Συγγραφέας - Ποιητής | Δημήτρης Μπαλτάς, Φιλόλογος - Ποιητής. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".