PARAGA >> Επίσημο άνοιγμα του νέου χώρου στις 5/11 με "Τα γλέντια του Καραγκιόζη"

 Ο Καραγκιόζης ανοίγει το Paraga !

 
Ξεκινάνε «Τα γλέντια του Καραγκιόζη» του Τάσου Κώνστα στο νέο χώρο τεχνών Paraga.

Ενσωματωμένη εικόνα


Ο αγαπημένος καραγκιοζοπαίχτης με τον χάρτινο θίασο του, θα σας περιμένουν κάθε Κυριακή , στις 12.00, με παραστάσεις που  θα μείνουν αξέχαστες σε όλη την οικογένεια.

Γέλιο, τραγούδι , γλέντι για όλους , μιας και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου , ο  Καραγκιόζης εγκαινιάζει το νέο του στέκι ως, «Τραγουδιστής».

Θα τον πλαισιώνει η Paraga Band και το γλέντι θα συνεχιστεί και μετά την παράσταση.

Επίσης μετά την παράσταση, για τους μικρούς θεατές , θα λειτουργήσει αυτοτελές εργαστήρι κατασκευής φιγούρας .

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή για το εργαστήρι τηλεφωνικά και προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας για την παράσταση από  http://www.viva.gr/tickets/theater/children/o-karagkiozis-tou-tasou-konsta-paei-paraga  ή και από το ταμείο του Paraga.


Ενσωματωμένη εικόνα


“Τα γλέντια του Καραγκιόζη» - Θέατρο Σκιών Τάσου Κώνστα + Paraga Band

    Παράσταση Καραγκιόζη με ζωντανή μουσική

    Για παιδιά άνω των 4 ετών.

    Κυριακή 12.00

   Διάρκεια π/σης : 60΄.   Γενική είσοδος : 8 ευρώ

 «Φτιάχνω τον Καραγκιόζη μου»

   Εργαστήριο κατασκευής φιγούρας για παιδιά άνω των 4 ετών.

   Κυριακή 13.00 (Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης)

   Διάρκεια : 45΄. Κόστος συμμετοχής : 7 ευρώ / 8 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται υλικά)

    Έναρξη παραστάσεων  :  Κυριακή  5/11

 

PARAGA χώρος τεχνών :

  Καλλιρρόης 89 Ν. Κόσμος.   (Μετρό «Φιξ» / Στάση Τραμ «Κασομούλη» )

  Τηλ. 2103227507 -  6937714733

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Σιούτα: "Επέλεξα την ηρεμία γιατί ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή όπως πραγματικά κυλούσε τότε, με απλότητα, πίστη και αίσθηση συνέχειας χωρίς την επίγνωση του επερχόμενου τέλους".

«Ο Κος Ζυλ» σε κείμενο & σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα, από 27/2

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Παρασκευή Λεβεντάκου: "Η λεκτικοποίηση του βιωμένου έρωτα και της ακόμη πιο βιωμένης απώλειάς του λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης".