PARAGA >> Επίσημο άνοιγμα του νέου χώρου στις 5/11 με "Τα γλέντια του Καραγκιόζη"

 Ο Καραγκιόζης ανοίγει το Paraga !

 
Ξεκινάνε «Τα γλέντια του Καραγκιόζη» του Τάσου Κώνστα στο νέο χώρο τεχνών Paraga.

Ενσωματωμένη εικόνα


Ο αγαπημένος καραγκιοζοπαίχτης με τον χάρτινο θίασο του, θα σας περιμένουν κάθε Κυριακή , στις 12.00, με παραστάσεις που  θα μείνουν αξέχαστες σε όλη την οικογένεια.

Γέλιο, τραγούδι , γλέντι για όλους , μιας και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου , ο  Καραγκιόζης εγκαινιάζει το νέο του στέκι ως, «Τραγουδιστής».

Θα τον πλαισιώνει η Paraga Band και το γλέντι θα συνεχιστεί και μετά την παράσταση.

Επίσης μετά την παράσταση, για τους μικρούς θεατές , θα λειτουργήσει αυτοτελές εργαστήρι κατασκευής φιγούρας .

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή για το εργαστήρι τηλεφωνικά και προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας για την παράσταση από  http://www.viva.gr/tickets/theater/children/o-karagkiozis-tou-tasou-konsta-paei-paraga  ή και από το ταμείο του Paraga.


Ενσωματωμένη εικόνα


“Τα γλέντια του Καραγκιόζη» - Θέατρο Σκιών Τάσου Κώνστα + Paraga Band

    Παράσταση Καραγκιόζη με ζωντανή μουσική

    Για παιδιά άνω των 4 ετών.

    Κυριακή 12.00

   Διάρκεια π/σης : 60΄.   Γενική είσοδος : 8 ευρώ

 «Φτιάχνω τον Καραγκιόζη μου»

   Εργαστήριο κατασκευής φιγούρας για παιδιά άνω των 4 ετών.

   Κυριακή 13.00 (Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης)

   Διάρκεια : 45΄. Κόστος συμμετοχής : 7 ευρώ / 8 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται υλικά)

    Έναρξη παραστάσεων  :  Κυριακή  5/11

 

PARAGA χώρος τεχνών :

  Καλλιρρόης 89 Ν. Κόσμος.   (Μετρό «Φιξ» / Στάση Τραμ «Κασομούλη» )

  Τηλ. 2103227507 -  6937714733

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".