ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ: ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1 03 Νοεμβρίου 2023 20:30

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ: ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1

03 Νοεμβρίου 2023

     20:30


Ο ορχηστρικός κόσμος του Γιώργου Καζαντζή και αγαπημένα τραγούδια του



Ο συνθέτης Γιώργος Καζαντζής, σε συνεργασία με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, παρουσιάζει σε δική του πάντα ενορχήστρωση, ένα ανθολόγιο ορχηστρικών του κομματιών. Μια συναυλία που αποτυπώνει το μουσικό του μονοπάτι στην αναζήτηση του προσωπικού του ύφους και χαρακτηρίζεται από κομμάτια που διαμόρφωσαν τον ορχηστρικό του κόσμο. Θα ακούσουμε γνωστά κομμάτια κινηματογραφικής ατμόσφαιρας που αγαπήθηκαν στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως Το Βαλς της ουτοπίας, ο Σορόκος, αλλά και η ορχηστρική εκδοχή από το soundtrack της τηλεοπτικής σειράς Άγριες Μέλισσες. Επίσης θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη με συμφωνική απόδοση και ερμηνευτή τον σπουδαίο Βασίλη Λέκκα, τα τραγούδια ΧειμωνανθόςΉτανε αέραςΜέλισσες, αλλά και τραγούδια από τον κοινό τους δίσκο Κατάρτι κι ατμός.
Την ορχηστρική πανδαισία θα συνοδεύει ένα δια δραστικό βίντεο – απεικόνιση που θα δημιουργείται από τις εναλλαγές και διακυμάνσεις της συχνότητας και της δυναμικής των ήχων της ορχήστρας.

Γιώργος Καζαντζής Μουσική - Ενορχηστρώσεις

Βασίλης Λέκκας Τραγούδι

Παιδική Χορωδία 'Ασύλου του Παιδιού'

Πηνελόπη Μενούνου Διδασκαλία Χορωδίας

Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης

Χάρης Ηλιάδης Διεύθυνση Ορχήστρας

 

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

20€, 15€, 10€, 5€ (μειωμένο)
Για εισιτήρια πατήστε εδώ.

 

 

 

·        https://www.tch.gr/inst/tch/gallery/Events/2023/%CE%9A%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B6%CE%AE%CF%82_600x622.jpg

 

 

Διοργάνωση: ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

·       

·         

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ακούσαμε και προτείνουμε: «Εκ Βαθέων»: Ένα άλμπουμ-κατάδυση στην ουσία του ελληνικού τραγουδιού

Η σιωπή της ψυχής και το αποτύπωμα του τραύματος: Συναντώντας την ομάδα του έργου Έρημος

Χρήστος Μιχάλαρος: "Καύσιμο για τη ζωή και τη γραφή, στη δική μου περίπτωση, είναι οι άνθρωποι".

Ρενάτα Ντελία: "Πιστεύω πως όλοι μας θέλουμε να είμαστε ξεχωριστοί, μοναδικοί, ίσως γιατί αυτό θα μας έκανε αναντικατάστατους μέσα στην περατότητα μας".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Στην Πόλη της Έφης Μαχιμάρη