Σεμινάρια στην ανωτέρα δραματική σχολή θεάτρου «Έκτη τέχνη»

 


Υπέροχα σεμινάρια για να φωτίσουν την θεατρική μας πλευρά.

 


Η νεοφώτιστη Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Έκτη Τέχνη»,  με την πολυπράγμωνα διευθύντρια Βάσια Αργέντη στο τιμόνη της, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος φιλοξενεί σεμινάρια δια ζώσης αφιερωμένα στο Θέατρο, τον Κινηματογράφο, την Τηλεόραση και σε κάθε άλλη μορφή Τέχνης που αγγίζει την Υποκριτική! Σε αυτά, καταξιωμένοι καλλιτέχνες διαφόρων κλάδων μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, εμπνέοντας με το πάθος τους για γνώση!!! Οι θεματικές ποικίλουν όσο και τα πρόσωπα που τα φιλοξενούν. Σεμινάρια όπως 
“Όταν ο ρόλος συναντά τη μουσική” με την Μάρω Θεοδωράκη στις 11 και 12 Νοεμβρίου“Κωμωδία: Θέατρο vs Κινηματογράφος” με τον Θανάση Τσαλταμπάση στις 9 και 10 Δεκεμβρίου, “Το σώμα του ηθοποιού μέσα από τις τεχνικές K-ZOO” με τον Γιώργο Καραμίχο στις 14 Ιανουαρίου, “Ορθοφωνία- Αγωγή του Λόγου” με τον Περικλή Μοσχολιδάκη στις 21 και 28 Ιανουαρίου, “Υποκριτική στην Κάμερα” με την Μαριάννα Τουμασάτου στις 9 και 10 Μαρτίου, Σωματικό Θέατρο- “Το σώμα γνωρίζει πράγματα τα οποία ο νους αγνοεί”, Ζαν Λεκοκ  με τον Αλέξανδρο Πέρρο 25 και 26 Νοεμβρίου, 10 και 11 Φεβρουαρίου, 27 και 28 Απριλίου, “Ξιφασκία & Τεχνικές σκηνικής πάλης” με την Κατερίνα Μπαλτατζή στις 17 και 18 Φεβρουαρίου, θα ξεκλειδώσουν μυστικά και μεθόδους που θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν νέα μονοπάτια στο κόσμο της Υποκριτικής! Στόχος μας, να φέρουμε όλο και περισσότερα άτομα σε επαφή με τον λαμπερό αυτό κόσμο, χωρίς περιορισμούς, με μόνη προϋπόθεση, την αγάπη σας για την Υποκριτική!!!

 

 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για τα σεμινάριά μπαίνετε εδώ:

 

https://sxolitheatrou.gr/ category/seminaria/

 

ή στο τηλ.: 2105750819

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νόνη Ζαννή: "Η βία έχει γίνει τόσο συχνό κομμάτι της καθημερινότητάς µας, που σε πολλές περιπτώσεις έχουμε πάψει να αντιδρούμε απέναντί της".

Είδαμε και προτείνουμε: «Αυτή η νύχτα μένει» του ΚΘΒΕ στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας»

Ανθή Γουρουντή : "Ο πολιτισμός είναι τροφή και ως τροφή αποτελεί μια βαθειά και εξόχως πολιτική πράξη".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: “Οι ασυγχώρητες”