Νέο single “Δεν ακούω πια τραγούδια” Από το άλμπουμ “Οδός Ριανκούρ”

 

Γιώργος Δημητριάδης

Νέο single “Δεν ακούω πια τραγούδια”

Από το άλμπουμ “Οδός Ριανκούρ”



Το νέο single του πρωταγωνιστή της εγχώριας pop-rock σκηνής, είναι εδώ!

 

Το δεύτερο single από το πρόσφατο digital άλμπουμ του Γιώργου Δημητριάδη «Οδός Ριανκούρ» δηλώνει το αυτονόητο: «Δεν ακούω πια τραγούδια»!

Ένα εξαιρετικό ρυθμικό τραγούδι – statement από έναν μεγάλο πρωταγωνιστή  της εγχώριας pop rock σκηνής που πραγματικά μιλάει στην καρδιά μας! Ένα ερωτικό, ρυθμικό τραγούδι που κερδίζει τις εντυπώσεις από το πρώτο κίολας άκουσμα: «Δεν ακούω πια τραγούδια που αγαπούσες μια φορά γιατί σε θυμίζουν τις μέρες που δεν θα έρθουνε ξανά»

Λίγα λόγια για το άλμπουμ:

Η «Οδός Ριανκούρ» είναι ένα album κατάθεση ψυχής, μία αλληλουχία ήχων και εικόνων που υμνούν τη ζωή σε όλες τις εκφάνσεις της, χωρίς να κρύβουν την σκληρή πλευρά της αλλά ιεραρχώντας τα σημαντικά που την κάνουν μοναδική. Λυρισμός και ρυθμός εναλλάσσονται αρμονικά και συγκροτούν ένα σύνολο τραγουδιών που ξεχωρίζει για τον δυναμισμό και την ευαισθησία του.

 

Ακούστε τα τραγούδια του album στις ψηφιακές πλατφόρμες:

Youtube: 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLMK4tD4Ie1risHm8EreSIQ4gVjXXMU2RJ

Spotify: https://open.spotify.com/album/1DjcSsbjCgymUmzQeBPaNn

iTunes/Apple: https://itunes.apple.com/album/id/1690121454

Deezer: https://www.deezer.com/album/447155845

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαριτίνη Ξύδη: "Ο χρόνος είναι η αιώνια πάλη των αντιθέτων και ταυτοχρόνως η ισορροπία τους".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: Σκίτσο 6 | ΑΜΦΙ (Άπειρες Μικρές Φαεινές Ιδέες) στη πειραματική σκηνή του Εθνικού στο θέατρο Δίπυλον

Νίκος Παπαδόπουλος: "Στις συνθέσεις μου αξιοποιώ τους λαϊκούς δρόμους και τους παραδοσιακούς ρυθμούς, εντάσσοντάς τους ενίοτε σε μια σύγχρονη παρουσίαση".

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ || Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ύστερα από 52 χρόνια

Μαίρη Κλαμπούρα: "Πάντα είχα μια έντονη ροπή προς το σκοτάδι, όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν καλλιτέχνης".