ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ | ΕΦΗ ΦΩΤΕΙΝΟΥ | Ο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΜΕΛΛΙΟΣ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΦΗ ΦΩΤΕΙΝΟΥ | Ο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΜΕΛΛΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ


 

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 18:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Παρισιάνου, διοργανώνουν παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της Έφης Φωτεινού με τίτλο «Ο ξεχωριστός Μέλλιος». Πρόκειται για ένα τρυφερό παραμύθι για την αυτοπεποίθηση, την αυτοεκτίμηση, την προσαρμοστικότητα και την αποδοχή του εαυτού μας!

 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Σοφία Μητράκη, Θεατροπαιδαγωγός & owner του site "This is us", τα πάντα για το παιδί και τους γονείς.

Χριστίνα Γαβρίλη, Blogger Η Πριγκιπέσσα των Βαλκανίων, Εκπ. Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια

 

Επίσης, στο πλαίσιο της παρουσίασης οι ήρωες του παραμυθιού θα ζωντανέψουν σε παράσταση με κούκλες, που θα δώσουν η συγγραφέας και ο ηθοποιός Ιορδάνης Καλέσης, για τους μικρούς φίλους των εκδόσεων!

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

 

Link εκδήλωσης: https://bit.ly/3S6FvRd

Link βιβλίου: https://bit.ly/3xDYPNt

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο Μέλλιος θα ήθελε να τρέχει σφαίρα, όπως όλοι οι Ιππόκαμποι. Όμως εκείνος δεν είναι σαν όλους τους άλλους Ιππόκαμπους. Τα δύο μικρά πτερύγια που έχει αντί του ενός μεγάλου, τον κάνουν να κολυμπάει αργά κι αυτό τον στενοχωρεί και τον κάνει να αισθάνεται μειονεκτικά. Τι γίνεται όμως όταν αυτός, μόνος απ’ όλα τα πλάσματα του βυθού, συναντάει μια νεράιδα που μάλιστα χρειάζεται τη βοήθειά του; Μαζί της θα ζήσει την περιπέτεια που θα τον κάνει να αναθεωρήσει τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα και τον εαυτό του! Την πλούσια εικονογράφηση φιλοτέχνησε ο Παναγιώτης Τσαούσης. Και για… τους ακουστικούς τύπους, το βιβλίο περιλαμβάνει CD με τη ζωηρή αφήγηση της ηθοποιού Λίνας Σακκά. Τη μουσική υπογράφει η Βίκυ Παπαηλιού.

 

 

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Έφη Φωτεινού γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε International Marketing Management στο Leeds University της Αγγλίας και εργάστηκε σε αρκετές εταιρείες στον τομέα του Marketing και των Δημοσίων Σχέσεων. Τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε μαθήματα Δημιουργικής Γραφής και είναι Mom blogger, δημιουργός και συντάκτρια του www.nouazetamefountouki.gr. Το Blog της είναι ποικίλης θεματολογίας και τα κείμενά της, γραμμένα με χιουμοριστική πένα, περιστρέφονται γύρω από τη ζωή μιας σύγχρονης εργαζόμενης μητέρας. Η ίδια είναι μητέρα μιας κόρης κι ενός γιου. Ο ξεχωριστός Μέλλιος είναι το πρώτο της συγγραφικό έργο.

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ιωάννα Καράνταλη: "Ο τίτλος «Είμαι ό,τι θυμάμαι» υπογραμμίζει την κεντρική σημασία της μνήμης στην ανθρώπινη ταυτότητα, καθώς οι αναμνήσεις σχηματίζουν το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο".