Επίσκεψη στο Μουσείο / Επίσκεψη στο Σχολείο

 Επίσκεψη στο Μουσείο!


Το Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς σας περιμένει και φέτος με χαρά να το επισκεφθείτε με τους μαθητές σας στα εκπαιδευτικά προγράμματα με αφήγηση μύθων και λαϊκών παραμυθιών, κατασκευές με φυσικό πηλό, γιορτινούς καλικάντζαρους και αποκριάτικες μάσκες, δακτυλόκουκλες με ήρωες των ιστοριών, θεούς του Ολύμπου και τσολιαδάκια, χειροτεχνίες με υφάσματα και άλλα υλικά. 


Σε τρεις διαφορετικές και ευάερες αίθουσες, σε συνολική έκταση 230 τ.μ. τηρούμε τις απαιτούμενες αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας, για την ασφάλεια των μαθητών και όλων μας. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εμβολιασμένο. 


Ιστορία του βιβλίου, διαφορετικότητα, ελληνική μυθολογία και λαοί του κόσμου, μινωικός και βυζαντινός πολιτισμός, Αίσωπος και αρχαιοελληνικά παιχνίδια, στάρι και ελιά, και άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα, γίνονται μέρος της μάθησης μέσα από αφήγηση και εικαστικές δημιουργίες που τα παιδιά παίρνουν στο σπίτι τους. 

Δείτε όλα μας τα εκπαιδευτικά προγράμματα ΕΔΩ 


   ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ.jpg  ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ (2).jpg  ΠΛΕΥΡΑ ΟΘΟΝΗΣ.jpg
 

 

Επίσκεψη στο Σχολείο!


 Το Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς μεταφέρει όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα και στον χώρο του Σχολείου.

 

PAME SXOLEIO.png

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".