ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | Εκδοτικό Πρόγραμμα Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος 2021

 

Εκδοτικό Πρόγραμμα
Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2021

Μια ακόμα χρονιά, γεμάτη υπέροχα και ανατρεπτικά βιβλία από τις εκδόσεις μας πλησιάζει προς το τέλος της. Το πρώτο εξάμηνο ήταν γεμάτο εκπλήξεις: εξαιρετικά ονόματα, βραβευμένες και μοναδικές εκδόσεις. Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο, πάντα με αγάπη για το καλό βιβλίο.

Πιστοί στο ραντεβού μας με την ιστορία, δεν μπορούσαμε παρά να γιορτάσουμε κι εμείς με τη σειρά μας τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, με εκδόσεις που δίνουν στον αναγνώστη διαφορετικές οπτικές για τους αγώνες του 1821, τον δρόμο προς την ελληνική ανεξαρτησία και τη δημιουργία του σύγχρονου ελληνικού κράτους. Η εκδοτική μας χρονιά ήταν γεμάτη εξαιρετικές βιογραφίες και μαρτυρίες σημαντικών προσωπικοτήτων. Η ποιότητα των εκδόσεών μας αναγνωρίστηκε από την Ακαδημία Αθηνών, μέσα από τη βράβευση του μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα τίτλου Συμπληρώνω τη μνήμη του κόσμου – Έλληνες όμηροι και αιχμάλωτοι σε ναζιστικά και φασιστικά στρατόπεδα και φυλακές 1941-1945 της Αννίτας Παναρέτου. Είμαστε όλοι απίστευτα περήφανοι και χαρούμενοι γι’ αυτή την τιμή!

BARRACOON – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ – Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΛΕΥΚΟ ΠΟΥΛΙ

Στο παιδικό βιβλίο, είχαμε την τιμή να παρουσιάσουμε τα πρώτα βιβλία της παγκοσμίως πολυβραβευμένης εκπαιδευτικού Βίκυς Ξανθοπούλου, συνεχίστηκε η σειρά Τα σημειώματα των συναισθημάτων της Ιζαμπέλ Φιλιοζά, που πλέον αριθμεί έξι τίτλους, ενώ τον Ιούνιο εκδώσαμε ακόμα ένα μοναδικό βιβλίο που έρχεται την κατάλληλη στιγμή να συνδράμει και να ενισχύσει έναν σημαντικό δημόσιο διάλογο: Θέλεις να μιλήσουμε για τη συναίνεση; Φυσικά, συνεχίσαμε να εμπλουτίζουμε με νέους τίτλους τις δύο πρωτοποριακές σειρές μας με χαρτονένια βιβλία που σχεδιάζουμε πρωτοτύπως στον εκδοτικό μας οίκο και διακινούμε σε όλον τον κόσμο: Η μικρή μου μυθολογία και Ο μικρός μου Αίσωπος.

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ
Ο ΛΥΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Το τελευταίο τετράμηνο αυτής της ιδιαίτερης χρονιάς μάς βρίσκει αισιόδοξους, με νέες, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εκδόσεις που παρουσιάζονται αναλυτικά στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".