Ανακαλύψτε τη Νίκη Κοπίτα στο πρώτο της τραγούδι "Θέλω ζευγάρια"

 

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Γνωρίστε τη Νίκη Κοπίτα
στο πρώτο της τραγούδι,
"Θέλω ζευγάρια"



 
Δείτε το video 
Σκηνοθεσία: Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου

Το "Θέλω ζευγάρια", είναι το πρώτο τραγούδι της ερμηνεύτριας Νίκης Κοπίτα. Μια νέα φωνή που ακούγοντάς ανακαλύπτεις μια ώριμη ερμηνεύτρια, με άψογη τεχνική και βαθύ συναίσθημα στην ερμηνεία της. 

Το τραγούδι έχει μια νοσταλγική αλλά καθόλου ρετρό ματιά και επιβάλλεται με την πανέμορφη μελωδία, με πρωταγωνιστές το μαντολίνο και την τρομπέτα, στην πλούσια ενορχήστρωση του Γιώργου Μπουσούνη.  
Το video clip σκηνοθέτησε ο Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου, με αισθητική super 8 φιλμ.  

Το τραγούδι έγραψε η Μαρία Καμπούρη και με αυτό ξεκινά  η συνεργασία της Νίκης Κοπίτα με τη Formiggart, ένα από τα πιο δραστήρια και απαιτητικά μουσικά label. 


 



Η Νίκη Κοπίτα γεννήθηκε στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 1991 και μεγάλωσε στην Τρίπολη Αρκαδίας. Έφηβη ξεκίνησε μαθήματα κλασσικού πιάνου ενώ με το τραγούδι ασχολήθηκε αμέσως μετά την εισαγωγή της στο Πανεπιστήμιο και παράλληλα με τις σπουδές της. Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Φιλοσοφία.
Κάνει μαθήματα Σύγχρονου Τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών στην τάξη της Μαρίας Καμπούρη. Τ
α τελευταία  χρόνια, συμμετέχει σε μουσικά σχήματα, σε μουσικές σκηνές αλλά και φεστιβάλ. Το τραγούδι «Θέλω Ζευγάρια» σε στίχους και μουσική της Μαρίας Καμπούρη και ενορχήστρωση Γιώργου Μπουσούνη είναι η πρώτη της δουλειά.

 



Μουσική/στίχοι: Μαρία Καμπούρη
Ενορχήστρωση: Γιώργος Μπουσούνης
Δημήτρης Μπαρμπαγάλας: Κιθάρες
Νίκος Κατσίκης: Μαντολίνο
Λαέρτης Κοκολάνης: Βιολί
Ηλίας Σδούκος: Βιόλα
Κωστής Βήχος: Μπάσο
Διονύσης Κοκκόλης: Τρομπέτα
Ηλίας Καραχάλιος: Τύμπανα/ κρουστά
Γιώργος Μπουσούνης: Πιάνο/ πλήκτρα
Παραγωγή/Ηχογράφηση/Μίξη:
Γιώργος Γκίνης- Γιώργος Μπουσούνης@ Online Recording Sessions




 

Θέλω ζευγάρια

Να μπορούν, με τη ζωή να παίζουν

Να βρίσκονται, να χάνονται τον έρωτα ν' αντέχουν
 

Κι αν δε μ΄ αγάπησες εσύ

Θα πάρω την ευθύνη

Θα γίνω ο άλλος σου εαυτός αγάπη να μου δίνει

Κι αν δε μ' αγάπησες ποτέ εγώ δε σου θυμώνω

Θα ζω ζωή και για τους δυο στη λύπη και στον πόνο

 

Θέλω ζευγάρια όπως παλιά

Να συγχωρούν τα λάθη

Να γίνονται ένα σ όλα αυτά που η μοίρα θα τους μάθει


Κι αν δε μ' αγάπησες εσύ θα πάρω την ευθύνη

Θα γίνω ο άλλος σου εαυτός αγάπη να μου δίνει

Κι αν δε μ' αγάπησες ποτέ εγώ δε σου θυμώνω

Θα ζω ζωή και για τους δυο στη λύπη και στον πόνο

Facebook
Instagram
YouTube

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Σιούτα: "Επέλεξα την ηρεμία γιατί ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή όπως πραγματικά κυλούσε τότε, με απλότητα, πίστη και αίσθηση συνέχειας χωρίς την επίγνωση του επερχόμενου τέλους".

«Ο Κος Ζυλ» σε κείμενο & σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα, από 27/2

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Παρασκευή Λεβεντάκου: "Η λεκτικοποίηση του βιωμένου έρωτα και της ακόμη πιο βιωμένης απώλειάς του λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης".