Κωνσταντίνος Χριστοφόρου - «Σ’ Ένα Τέταρτο» | Νέο Single & Music Video

 Graphical user interface, website

Description automatically generated

 


 

 

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

«Σ’ Ένα Τέταρτο»

 

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου συνεχίζει το ανοδικό και απολύτως δημιουργικό ταξίδι του στην δισκογραφία με το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο «Σ’ ένα τέταρτο» που μόλις κυκλοφόρησε από τη Minos EMIa Universal Music Company!

 

Μετά από δύο back to back ραδιοφωνικές επιτυχίες μέσα στην προηγούμενη χρονιά, ο Κωνσταντίνος ξεκινά το 2021 με ένα τραγούδι που φανερώνει τη μεγάλη του αγάπη για την ethnic-μεσογειακή μουσική, παντρεύοντας την με ελληνικά ηχοχρώματα και με δεδομένο πάντα το άψογο παραγωγικά αποτέλεσμα μας αποδεικνύει κάθε φορά ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ξεχωρίζει καλλιτεχνικά και αντέχει στο χρόνο.

 

Εντυπωσιακό είναι και το video για το «Σ’ ένα τέταρτο» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου, γυρισμένο στην μαγευτική και… χειμωνιάτικη Νάξο που ταιριάζει απόλυτα με το μουσικό ύφος του τραγουδιού!

 

Η μουσική και οι στίχοι του «Σ’ ένα τέταρτο» ανήκουν στον ίδιο τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

 

 

Κωνσταντίνος Χριστόφορου

«Σ’ ένα τέταρτο»

 

Τραγούδι που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα και σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ για πολλά, μα πάρα πολλά, τέταρτα ακόμα!

 

Δείτε το official video στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=EROL46KJtEA

 

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://konstantinoschristoforou.lnk.to/SEnaTetarto

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ζητείται Φωνή» της Άννας Σιμιτσοπούλου

«Το φτερωτό άλογο» του Ν. Καζαντζάκη στην παιδική σκηνή του θεάτρου Βεάκη | Θεατρ. Απόδοση: Άνδρη Θεοδότου - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης

Είδαμε και προτείνουμε: «Δύο Σιωπές» της θεατρικής ομάδας Mirror στο θέατρο Brecht 2510