Αφιέρωμα στον Άλκη Αλκαίο με τον Δημήτρη Κανέλλο - Κυριακή 16 και 23 Φεβρουαρίου


Ο Δημήτρης Κανέλλος στη μουσική σκηνή Σφίγγα
Κυριακή 16 και 23 Φεβρουαρίου
"Όσα ονειρευτήκαμε"
Αφιέρωμα στον Άλκη Αλκαίο


"Όσα ονειρευτήκαμε" και όσα θα ονειρευτούμε, με την ποίηση του Άλκη Αλκαίου και τη φωνή του Δημήτρη Κανέλλου, θα ακούσουμε στη μουσική σκηνή Σφίγγα τις Κυριακές, 16 και 23 Φεβρουαρίου.

Αφορμή για τις παραστάσεις είναι, αφενός, η κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ του Δημήτρη Κανέλλου «Όσα ονειρευτήκαμε» που περιλαμβάνει ανέκδοτα ποιήματα του Άλκη Αλκαίου σε μελοποιήσεις των Θάνου Μικρούτσικου, Μίλτου Πασχαλίδη, Θύμιου Παπαδόπουλου και Μανόλη Ανδρουλιδάκη, αφετέρου  η επιτυχημένη περσινή συνεργασία του με τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη αφιερωμένη στον σπουδαίο ποιητή.
Πέρα από τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα, συνοδοιπόρος σε αυτό το μουσικό ταξίδι είναι η ψυχή του άλμπουμ "Όσα ονειρευτήκαμε", Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά, ο οποίος έχει και την επιμέλεια παραγωγής.

Κυριακές 16 και 23 Φεβρουαρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα ο Δημήτρης Κανέλλος και σε φιλική συμμετοχή, γνωστοί, αγαπημένοι τραγουδιστές.

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
   (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845   
sfigamusic@gmail.com
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος σε τραπέζι: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαριτίνη Ξύδη: "Ο χρόνος είναι η αιώνια πάλη των αντιθέτων και ταυτοχρόνως η ισορροπία τους".

Βασιλική Χρυσοστομίδου: "Η αυξανόμενη φτωχοποίηση των ανθρώπων σε συνδυασμό με την έκπτωση αρχών και αξιών, τους εξοικειώνει με τη φρίκη και τον θάνατο".

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ || Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ύστερα από 52 χρόνια

Μαίρη Κλαμπούρα: "Πάντα είχα μια έντονη ροπή προς το σκοτάδι, όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν καλλιτέχνης".

Είδαμε και προτείνουμε: «Το μαύρο κουτί» του Γιώργου Ηλιόπουλου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά