Ο Χρήστος Παπαδόπουλος στη μουσική σκηνή Σφίγγα - Παρασκευή 14 και 21 Φεβρουαρίου



Ο Χρήστος Παπαδόπουλος στη μουσική σκηνή Σφίγγα
Παρασκευή 14 και 21 Φεβρουαρίου
"Το Soundtrack της ζωής μου"
Τραγουδούν οι Δήμητρα Σταθοπούλου και Ιώ Νικολάου


Ο Χρήστος Παπαδόπουλος μαζί με τη Δήμητρα Σταθοπούλου, που μας συστήθηκε στη δισκογραφία με το τραγούδι «Μαλώνω την καρδιά» και την Ιώ Νικολάου, παρουσιάζουν τις Παρασκευές 14 και 21 Φεβρουαρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα, τη μουσική παράσταση «Το soundtrack της ζωής μου". Μας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι των δημιουργιών του Χρήστου Παπαδόπουλου και πολλών κλασσικών, λαϊκών τραγουδιών μεγάλων δημιουργών  και μας υπόσχονται δύο μοναδικές βραδιές.

Μετά την επιτυχημένη πορεία του συγκροτήματος «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ» στο οποίο υπήρξε ιδρυτικό μέλος, ο Χρήστος Παπαδόπουλος συνεχίζει την καλλιτεχνική διαδρομή του γράφοντας μέχρι σήμερα πολλές επιτυχίες καταξιωμένων τραγουδιστών. Μερικές από αυτές τα τραγούδια «Αρχιπέλαγος», «Της Αγάπης Μαχαιριά», «Εγώ γιορτάζω πάντα όταν πονάω», «Φίλα με», καθώς και η πιο πρόσφατη μεγάλη επιτυχία «Το Κόκκινο Ποτάμι» που ερμηνεύει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κ.ά.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Άκης Σγούρος στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Μπαϊρακτάρης στο μπάσο, Γιώργος Τσολάκος στο πιάνο και Κωνσταντίνος Ρήγας στα τύμπανα.

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος στο μπαρ 12 ευρώ με μπύρα/κρασί

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άλκη Ζέη «Η Μωβ Ομπρέλα» | Μια μαγική πτήση για μικρούς και μεγάλους, σε σκην. Δήμητρας Λαρεντζάκη | Από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026 | Θέατρο Πορεία

1ο Φεστιβάλ Προφορικής Παράδοσης Κύθνου

Διαβάσαμε και προτείνουμε: “Οι ασυγχώρητες”

"Ο Ανθρωπάκος" από τον Σπύρο Γραμμένο (στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος - μουσική: Γιώργος Χατζηνάσιος)