Ολοκληρώθηκαν οι φετινές πολιτιστικές δράσεις της πλατφόρμας Restart στα ελληνικά νησιά


Εικαστικές εκθέσεις, διαλέξεις, παρουσιάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, μουσικά δρώμενα, διαγωνισμοί γλυπτικής και ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα Artists in Residence ήταν στον φετινό προγραμματισμό του επίσημου φορέα Πολιτιστικού Τουρισμού της χώρας.
Περισσότεροι από 280 καλλιτέχνες συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που εξελίχθηκαν στα πολυτελή ξενοδοχεία που συνεργάζονται με την πλατφόρμα καθώς και σε άλλους χώρους Τέχνης και πολιτισμού που συγκεντρώνουν έντονη τουριστική κινητικότητα.
 

** στη φωτογραφία της απονομής των χρηματικών επάθλων στη Μύκονο, από αριστερά προς τα δεξιά: Βαλασία Καπιτσίνου_ Διευθύντρια Aphrodite Beach Resort, Ειρένα Καλαμαρά _ ιδιοκτήτρια Aphrodite Beach Resort, Κέλλυ Αθανασιάδου_ Restart Managing Director και οι βραβευμένοι καλλιτέχνες Σπύρος Κοντούλης (1ο βραβείο κοινού), Helen Mudie (2ο βραβείο κοινού), Γιώργος Μπαρδάκας (τρίτο βραβείο κοινού).

*** τα μέλη της εικαστικής ομάδας Barbares d ‘ Esprit που απεικονίζονται να δουλεύουν στο εργαστήρι, είναι οι: Ad ArmaBert Van SantenMohammed Quraiseh και Kelly.
Και φέτος λοιπόν η Restart - ο κεντρικός συντονιστικός φορέας που εξειδικεύεται στον Πολιτιστικό Τουρισμό, διοργάνωσε τις σημαντικότερες καλλιτεχνικές συναντήσεις σύγχρονων δημιουργών και πρόβαλλε τη δυναμική της χώρας στον μεγάλο όγκο διεθνών επισκεπτών που έκαναν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά.
Η πλατφόρμα ανανεώνει το ραντεβού της με το πολυάριθμο κοινό που επισκέφθηκε τις δράσεις της για τη θερινή σαιζόν του 2020 και καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν (καλλιτέχνες ή ξενοδοχεία) να επισκεφθούν τη νέα ιστοσελίδα της www.restartplatform.com   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ζητείται Φωνή» της Άννας Σιμιτσοπούλου

«Το φτερωτό άλογο» του Ν. Καζαντζάκη στην παιδική σκηνή του θεάτρου Βεάκη | Θεατρ. Απόδοση: Άνδρη Θεοδότου - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης

Διαβάσαμε και προτείνουμε: «Γράμμα του πελάγους» του Άγγελου Λαμέρα από την Άνεμος εκδοτική