Η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με τον διευθυντή του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, Κυριάκο Κουτσομάλλη.



ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΤΟ CAFE ΤΟΥ ΙΑΝΟΥ

Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΟΥΤΣΟΜΑΛΛΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗ & ΕΛΙΖΑΣ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ


Link Φωτογραφικού υλικού:

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στις 20:30 η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Πουρνάρα στο πλαίσιο της σειράς «Απρόβλεπτες Συναντήσεις» στο café του ΙΑΝΟΥ, συνομιλεί με τον διευθυντή του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, Κυριάκο Κουτσομάλλη.

Θα μιλήσουν για το ζεύγος Γουλανδρή, τη δημιουργία της Συλλογής τους, το Μουσείο της Άνδρου και βέβαια το νέο Μουσείο στο Παγκράτι.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24), η είσοδος είναι ελεύθερη και θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

Link Εκδήλωσης:


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λεωνίδας Βουρδονικόλας: "Όταν ο θάνατος γίνει συνομιλητής, η αφήγηση μπορεί να αποκτήσει ακόμη περισσότερη ζωή".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: «Γράμμα του πελάγους» του Άγγελου Λαμέρα από την Άνεμος εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: LULE των Κατερίνα Μπιλιούρη & Βασιλή Τσιάκα στο μικρό Κεραμεικό

Είδαμε και προτείνουμε: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ στο Ρεκτιφιέ

Τίνα Σερβετά: "Η συμβίωση με έναν σκύλο μάς συμπληρώνει, μέσα από αυτή τη σχέση ανακαλύπτουμε πράγματα για τον εαυτό μας".