Κινηματογραφικό Εργαστήρι «Κάνε την ταινία της ζωής σου» στο +αίσθημα


«Κάνε την ταινία της ζωής σου»
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αλεσάντρο Σπηλιωτόπουλος– ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Πρώτη συνάντηση του κινηματογραφικού εργαστηρίου
την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και ώρα 17.30,
στον Πολυχώρο Τέχνης & Έκφρασης +αίσθημα


Στη διάρκεια του εργαστηρίου θα γνωρίσετε τόσο θεωρητικά, όσο και πρακτικά, όλα τα βασικά στάδια δημιουργίας μιας ταινίας: από την αρχική ιδέα και το γράψιμο του σεναρίου, έως και τα γυρίσματα και το μοντάζ. Με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη, οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσετε μία ή περισσότερες ταινίες μικρού μήκους, μέσα από την δημιουργική σύνθεση ιδεών, εμπειριών και ταλέντων της ομάδας.
Απαραίτητα εφόδια: Δημιουργικότητα, ομαδικό πνεύμα και… όρεξη για ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο!

Στη λήξη του εργαστηρίου θα γίνει η παρουσίαση και προβολή των ταινιών της ομάδας σε μια ξεχωριστή κινηματογραφική βραδιά!

Έναρξη - ανοικτή δωρεάν συνάντηση: 7 Νοεμβρίου, ώρα 17.30 - 19.30
Διάρκεια: 12 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις.
Κόστος συμμετοχής: 180 ευρώ. Early bird: 160 ευρώ
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 6946 105520.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Χώρος Διεξαγωγής: ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΕΚΦΡΑΣΗΣ +αίσθημα. Αθηνάς 30, ΜΕΤΡΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ
Γεννήθηκε στο Κάλιαρι Ιταλίας και μεγάλωσε στην Πάτρα. Σπούδασε κιν/φο στο Μιλάνο, όπου έκανε τις πρώτες του ταινίες μικρού μήκους. Οι ταινίες του έχουν συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ ανά τον κόσμο, αποσπώντας διακρίσεις και βραβεία. Εκτός από τις διάφορες οπτικοακουστικές παραγωγές του, έχει εργαστεί και ως βοηθός σκηνοθέτη σε μεγάλες ξένες παραγωγές. Επίσης είναι ενεργός στην εκπαίδευση στον κιν/φο, διδάσκοντας σε σεμινάρια και εργαστήρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εκτός από τη σκηνοθεσία ασχολείται και με το σενάριο και το μοντάζ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαριτίνη Ξύδη: "Ο χρόνος είναι η αιώνια πάλη των αντιθέτων και ταυτοχρόνως η ισορροπία τους".

Βασιλική Χρυσοστομίδου: "Η αυξανόμενη φτωχοποίηση των ανθρώπων σε συνδυασμό με την έκπτωση αρχών και αξιών, τους εξοικειώνει με τη φρίκη και τον θάνατο".

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ || Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ύστερα από 52 χρόνια

Μαίρη Κλαμπούρα: "Πάντα είχα μια έντονη ροπή προς το σκοτάδι, όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν καλλιτέχνης".

Είδαμε και προτείνουμε: «Το μαύρο κουτί» του Γιώργου Ηλιόπουλου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά