Νέο τραγούδι από τη Ζαχαρούλα Κληματσάκη


Χθες κυκλοφόρησε από τη  Final Touch - The Label το νέο τραγούδι της Ζαχαρούλας Κληματσάκη. 
Είναι ένα κλασικό παράδειγμα "παντρέματος" παλιού και σύγχρονου ήχου.
Το "δως του νάνι νάνι" , ένα ερωτικό ρεμπέτικο που πρωτοτραγουδήθηκε από την αείμνηστη Μαρίκα Νίνου στα μέσα της δεκαετίας του ’50, αναδεικνύει τη διαχρονικότητά του μέσα από τη σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση της Ζαχαρούλας και την ενορχήστρωση του Γιώργου Περού.  

Στα παρακάτω links θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες.
https://mailchi.mp/40d70a80dcf3/zacharoula?e=2254681927&fbclid=IwAR0KAvOsNQMlcCH0sdbt6veQ0mg-dgtR4rOel8-6ATf6HCwamWuIIUef5PU  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Σιούτα: "Επέλεξα την ηρεμία γιατί ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή όπως πραγματικά κυλούσε τότε, με απλότητα, πίστη και αίσθηση συνέχειας χωρίς την επίγνωση του επερχόμενου τέλους".

«Ο Κος Ζυλ» σε κείμενο & σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα, από 27/2

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Παρασκευή Λεβεντάκου: "Η λεκτικοποίηση του βιωμένου έρωτα και της ακόμη πιο βιωμένης απώλειάς του λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης".