ΣΟΚ-ΤΟ ΑΠΑΙΧΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Γ. ΣΚΟΥΡΤΗ- ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟ STUDIO ΚΥΨΕΛΗΣ

Studio Κυψέλης
            Σπετσοπούλας 9 & Κυψέλης, Κυψέλη, τηλ. 210 8819571
 
                                                   «ΣΟΚ»
                              το άπαιχτο έργο του Γιώργου Σκούρτη
                                   σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού
 
                                               Έρχεται τον Νοέμβριο

 
Μετά το «Απόψε Αυτοσχεδιάζουμε» της περσινής θεατρικής σεζόν, το οποίο συγκέντρωσε εξαιρετικές κριτικές από κοινό και κριτικούς, οι «Θεατρίνων Θεατές» ετοιμάζουν τη νέα τους φιλόδοξη παραγωγή. Πρόκειται για το πολυαναμενόμενο άπαιχτο έργο του Γιώργου Σκούρτη«ΣΟΚ», που θα φιλοξενηθεί μεταξύ άλλων στο στέκι τους, στο Studio Κυψέλης, στις αρχές Νοεμβρίου.
 
Ο Γιώργος Σκούρτης είχε δει παραστάσεις των «Θεατρίνων Θεατές» κι όταν τον προσέγγισε ο Γιώργος Λιβανός, ο οποίος λατρεύει το ακριβό θεατρικό του έργο, τού έδωσε το «ΣΟΚ» που πιστεύει πολύ. Πρόκειται για ένα σύγχρονο πολιτικό έργο, το οποίο καυτηριάζει με δεινότητα τα κακώς κείμενα της καθημερινότητάς μας. Άνθρωποι που θέλουν να ζήσουν μια καλύτερη ζωή, παλεύουν να επιβιώσουν, συγκρούονται με τους εφιάλτες της καθημερινότητας και τα γεγονότα τούς καθιστούν διαρκώς σε καταστάσεις ΣΟΚ... Ο Λιβανός άρχισε ήδη την προετοιμασία του φιλόδοξου εγχειρήματος, στηριζόμενος πρωτίστως στη δυνατή ομάδα του που δίνει τον καλύτερο εαυτό της στις παραγωγές του.
 
 Ενσωματωμένη εικόνα
 
Η ταυτότητα της παράστασης
 
Σκηνοθεσία - φωτισμοί: Γιώργος Λιβανός
Σκηνικά - κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη
Μουσική: Σάκης Τσιλίκης σε στίχους Γιώργου Σκούρτη
Φωτογραφίες: Zώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης & Κώστας Βολιώτης
Βοηθός σκηνοθέτη: Ανδρέας Ζαχαριάδης
Κινηματογράφηση: Αντώνης Μανδρανής
Προβολή - επικοινωνία: Νατάσα Παππά
 
 
Πρωταγωνιστούν: Καίτη Ιμπροχώρη, Γιάννης Τσιώμου, Μάνος Χατζηγεωργίου, Νίκος Χαλατζίδης, Όλγα Πρωτονοταρίου, Σοφία Μπεράτη, Λίλη Τέγου, Ζωρζέτ Μιρόν και ο Ανδρέας Ζαχαριάδης.
 
Στο πιάνο συνοδεύει ζωντανά η Νίκη Γκουντούμη.
 
Το βιβλίο - πρόγραμμα της παράστασης θα εκδοθεί από τις εκδόσεις «Αιγόκερως».
 
 Ενσωματωμένη εικόνα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: "Το βιβλίο της ανησυχίας-Ημερολόγιο αποχαιρετισμού" στο Θέατρο Αργώ

Κάτια Ποθητού: "Είναι φανερό πως το στοιχείο της μνήμης επηρεάζεται από φόβους, επιθυμίες και τραυματικές εμπειρίες".

Είδαμε και προτείνουμε: «Σονάτα του Κρόιτζερ» του Λέοντος Τολστόι, στο χώρο τέχνης Ηχόδραση

Είδαμε και προτείνουμε: «Σλάντεκ» – Μια Ανατριχιαστική Κάθοδος στην Άβυσσο του Ολοκληρωτισμού στο ΠΛΥΦΑ

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Είδαμε και προτείνουμε: Αγία Ιωάννα (Ζαν Ντ' Αρκ) στο Θέατρο της Ημέρας