GAZARTE ROOF STAGE II 15/9: MONSIEUR MINIMAL ft. ΔΑΚΗΣ - ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ EROTICA I GUEST: ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ

MONSIEUR MINIMAL ft. ΔΑΚΗΣ

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ EROTICA



ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

GUEST: ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ



Roof Stage
Το άλμπουμ του Monsieur Minimal "Erotica" κλείνει ένα χρόνο κυκλοφορίας και το γιορτάζει το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου εκεί που ξεκίνησαν όλα... στο Roof Stage του gazarte!


Ένας... Εrotica χρόνος γεμάτος όμορφες στιγμές ολοκληρώνεται μουσικά επί σκηνής με τον Monsieur Minimal και τον Δάκη οι οποίοι συνεχίζουν τις κοινές τους εμφανίσεις με τις Erotica βραδιές και με σημείο αναφοράς τη δική τους μεγάλη "Στιγμή". Guest της βραδιάς η Ανδριάνα Μπάμπαλη η οποία θα δώσει την απαραίτητη γυναικεία νότα στην παρέα!

Ο Μοnsieur Minimal μας προσκαλεί σε ένα επετειακό live στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης, το Roof Stage του gazarte, για μια ρομαντική μουσική παράσταση, που παντρεύει την παλιά με τη νέα και πάντα καλαίσθητη POP.

Μία βραδιά - γιορτή με τη μουσική να πρωταγωνιστεί και με background την υπέροχη θέα της πόλης!
INFO
MONSIEUR MINIMAL BAND και ΔΑΚΗΣ - EROTICA NIGHTS στο GAZARTE
Gazarte Roof Stage
Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 7€

Ώρα έναρξης: 22.30

Monsieur Minimal band και Δάκης
Δάκης : Φωνητικά
Monsieur Minimal : Φωνητικά - κιθάρα
Eliot : Πλήκτρα
Κοπουλ : Τύμπανα
Βέλις : Μπάσο
Βαγγελης Κατσαρέλης : Τρομπέτα
Γιάννης Παπαϊωάννου : Ηχοληψία



*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό
Προπώληση


Βουτάδων 32-34, Γκάζι
210 3460347


More info: 
http://gazarte.gr/
Follow us: 
https://www.facebook.com/Gazarte?fref=ts
https://twitter.com/gazarte

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".