Δεκαπενταύγουστος στην αυλή του Από Κοινού



Συνεχίζονται με επιτυχία "τα σκουπίδια" του Γιάννη Ξανθούλη στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού όλο το καλοκαίρι!  
Ενώ ο θίασος αποφάσισε να παίξει και κατά την εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου για τους θεατρόφιλους που θα βρίσκονται στην Αθήνα.
________________________________________________________________


Με το εξαιρετικό έργο "Τα σκουπίδια" του Γιάννη Ξανθούλη, ανοίγει κι αυτό το καλοκαίρι η ανακαινισμένη αυλή του θεάτρου Από Κοινού.
Το έργο - που γνώρισε τεράστια επιτυχία στη δεκαετία του ΄80 - είναι μια πικρή σάτιρα για μια πραγματικότητα επίκαιρη ακόμα. 
Σκουπίδια είναι τα όνειρα κάποιων ανθρώπων που ζωντανεύουν στη σκηνή για να καυτηριάσουν όσα συμβαίνουν στις ζωές μας, χωρίς δική μας υπαιτιότητα.

Σκηνοθεσία: Κοραής Δαμάτης
Μουσική: Φίλιππος Παχνιστής
Διδασκαλία τραγουδιών: Νένη Ζάππα
Χορογραφίες: Άκης Σιδέρης 
Παίζουν οι: Ελένη Γερασιμίδου
                     Αντώνης Ξένος
                      Άκης Σιδέρης
                     Αγγελική Ξένου
Φωνή Πόντικα: Νικολέτα Βλαβιανού

Φωτογραφίες: Δημήτρης Λυκουρέζος

Παραστάσεις: κάθε Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή & Σάββατο στις 21:15 

Είσοδος με μπύρα ή αναψυκτικό :  
12€ & 10€ (φοιτ.,ανεργ.,ΑμΕΑ)


Από Κοινού Θέατρο
Ευπατριδών 4, Γκάζι
(μετρό: Κεραμεικός)
τηλ. 211 4057249
facebookpage: Από Κοινού Θέατρο Apo Koinou Theater

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".