ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ ΙΙ ΤΡΙΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΙΙ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ - ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ
ΤΡΙΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ - ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 

Μετά τις ατέρμονες καλοκαιρινές εμφανίσεις σε λόγγους, θάλασσες και βουνά, η Mατούλα Ζαμάνη, η πέρδικα των Τρικάλων, έρχεται από τους αμοργιανούς βράχους, στους βράχους του Βύρωνα, με καινούργια τραγούδια στο χρώμα του πόθου της τσαχπινιάς και της μνήμης.
Σε συνθήκη καλοκαιρίας, με δικά της περιπλανώμενα τραγούδια, λαϊκές μελωδίες της ζωής, άσματα του ποιητή εκ Μεταξοχωρίου κι αλλόκοτες ιστορίες που σφηνώνουν στην κάρδια και φυτρώνουν στο νου.
Η Ματούλα Ζαμάνη μας καλεί στο τραγούδι και στον χορό, στην μελαγχολία που γίνεται γέλιο και τρυφερότητα στα δάχτυλα και τις ανάσες.
"Επειδή η αισθητική είναι η ηθική του μέλλοντος"

 
Σταθεροί συνταξιδιώτες της:
Κώστας Νικολόπουλος: ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα
Θάνος Καζαντζής: τύμπανα-pads
Γιάννης Κονταράτος: βιολί
Ηλίας Ρότσιας: ηλεκτρικό μπάσο
Μένιος Γούναρης: πλήκτρα
Νίκος Ανγκούσης: κλαρίνο
Σχεδιασμός ήχου: Δημήτρης Δημητριάδης
Μοnitoring: Νίκος Κόλλιας
Φωτισμος: Περικλής Μαθιέλλης - Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου
 
INFOS
ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ
ΤΡΙΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ - ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00
OI ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ: 20.00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 
ticketservices.gr
Public


Εισιτήρια:
Προπώληση: 10€
Ταμείο: 12€

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".