Η Βασιλική Μελισσουργού και η Μαρία Βούλγαρη μας συστήνονται στο Open Mind



Η Βασιλική Μελισσουργού γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου, 1979 στην Αθήνα. Η καταγωγή της από τη μεριά του πατέρα της είναι από τη Νάξο και από τη μεριά της μητέρας της από το ηρωικό Μεσολόγγι. Έχει σπουδάσει οικονομικά και εδώ και δέκα χρόνια εργάζεται ως υπάλληλος τραπέζης. Εδώ και τέσσερα χρόνια ξεκίνησε να γράφει ποίηση κι έχει εκδόσει ως τώρα τρεις ποιητικές συλλογές. Η πρώτη «Εγώ η μέλισσα», η δεύτερη «Το λευκό και οι αποχρώσεις του» και η Τρίτη «Δίχως φωτιά, δίχως γυναίκα, δίχως θάλασσα. Πυρ, γυνή και θάλασσα». Είναι άνθρωπος που ζει για να ταξιδεύει και να μας ταξιδεύει.



H Μαρία Βούλγαρη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1981 στην Κέρκυρα. Η Μαρία σπούδασε Διατροφολογία - Διαιτολογία στο Λονδίνο και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον τομέα της Ασφάλειας και της Υγιεινής των τροφίμων έχοντας κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα αυτό. Επίσης είχε τη δυνατότητα να εργαστεί σε γνωστές εταιρείες του Λονδίνου και της Λισαβόνας.

Από μικρή ηλικία έδειξε αγάπη για τη μουσική, το τραγούδι και την ποίηση. Σε ηλικία εννέα ετών ξεκίνησε μαθήματα κλασικής κιθάρας ενώ σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών έγραψε το πρώτο της τραγούδι στην κιθάρα. Μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει πολλά ανέκδοτα μουσικά κομμάτια με ελληνικό, αγγλικό καθώς και πορτογαλικό στίχο. Έχει κάνει διάφορες ακουστικές live εμφανίσεις στην Κέρκυρα, στην Αθήνα και στην Λισαβόνα ως solo artist όπως επίσης και με μικρά ακουστικά σχήματα.

Το τραγούδι της «Τα όμορα κελιά της σιωπής» απέσπασε το 1o Βραβείο στην κατηγορία «Τραγούδι» στο Φεστιβάλ InterArtia 2014. 

Tην Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου θα είναι καλεσμένες στην εκπομπή "Alexia's secrets" με την Αλεξία Βλάρα στο http://www.almaradio.fm/

Σας περιμένουμε να μας στείλετε τα μηνύματά σας στο Fb: https://www.facebook.com/almaradio.fm/?fref=ts
είτε στην σελίδα του Open Mind : https://www.facebook.com/openmindtheater/ και να μείνετε συντονισμένοι από τις 6 μέχρι τις 8!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".