Οι συντελεστές της παράστασης "Love me Bro" μιλούν στο Open Mind


Οι συντελεστές της παράστασης "Love me Bro" μιλούν στο Open Mind για την παράσταση που θα παρουσιαστεί στα πλαίσια του Φεστιβάλ νέων θεατρικών ομάδων για ένατη χρονιά στο Θέατρο επί Κολωνώ, τα μελλοντικά σχέδια και διάφορα ακόμα...


Φεστιβάλ νέων θεατρικών ομάδων για ένατη χρονιά στο Θέατρο επί Κολωνώ. Πώς αποφασίσετε να συμμετέχετε;

 Δεν είναι η πρώτη φορά για την ομάδα μας που λαμβάνει μέρος στο off-off festival.  Έχουμε συμμετάσχει ξανά πριν από τρία χρόνια με δύο έργα , τον “Τίγρη” του  Μάρεϊ Σίσγκαλ και το “Ένα ακόμα και φύγαμε” του Χάρολντ Πίντερ. Ήταν μία δυνατή εμπειρία απ’ την οποία μόνο κερδισμένοι βγήκαμε και είπαμε να το ξανακάνουμε.

Τι θα μας παρουσιάσετε; 

Το “Love me bro”. Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε ένα δικό μας έργο, έχοντας σύμμαχο τη φυσιογνωμία του συγκεκριμένου φεστιβάλ η οποία επιτρέπει στους συμμετέχοντες να προβάλλουν τη δουλειά τους χωρίς περιορισμούς. Το Έπι Κολωνώ κατά τη διάρκεια του off-off γίνεται ένας φιλόξενος χώρος συνάντησης τόσο για τις ομάδες όσο και για τους δημιουργούς.

Τι μηνύματα θέλετε να περάσετε στον θεατή μέσα από την παράστασή σας;

Δεν υπάρχει αυτοσκοπός στο “Love me bro”  να περάσει συγκεκριμένα μηνύματα.  Θεωρούμε πως θα ήταν ένα χαμένο στοίχημα μια τέτοια προσδοκία . Κάθε θεατής είναι ξεχωριστός, οπότε αυτομάτως, το πως θα επεξεργαστεί αυτό που παρακολουθεί ανήκει στην κρίση του και αφορά τον ίδιο. Βέβαια, μετά τις παραστάσεις, η αυλή του Επι Κολωνώ είναι το ιδανικό μέρος για συζητήσεις και αναλύσεις ανάμεσα στους θεατές και την ομάδα.

 Ένα μήνυμα προς τους αναγνώστες μας.

Τι άλλο, στηρίξτε το ΟFF-OFF Athens Festival. Οι παραστάσεις της ομάδας των “ Έξω Φρενών” θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 20:45 & την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 22:00.

Της Αλεξίας Βλάρα, 1/6/2017

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Eίδαμε την "Μήδεια" στο θέατρο Μπάγκειον

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΛΟΦΑ - ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ 2015 - ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ

Κωστής Πετρίτης: "Το φως και το σκοτάδι συμβολίζουν το αιώνιο συμπαντικό παιχνίδι. Είναι η προσπάθεια και η επιθυμία του ανθρώπου να αποδεσμευτεί από αυτά που τον κρατάνε δέσμιο"

Γιάννης Σκαραγκάς: " Ένιωσα ότι η περίπτωση της Αχλαδιώτη κουβαλάει το φορτίο του εξαντλημένου Έλληνα της οικονομικής κρίσης: ο ανίσχυρος άνθρωπος που παλεύει με την απομόνωση και προσπαθεί να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο που καταρρέει."

Μεγάλη Συναυλία – Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στις 24 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο

Εξολοθρευτή Άγγελος | για μια μόνο παράσταση στο θέατρο Βράχων | 11 Ιουλίου 2019