Leon of Athens & Fonέs + @ Church Sessions by Pepper II Δευτέρα 8 Μαΐου ΙΙ Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου ΙΙ Ώρα έναρξης: 20.30

            ​
Leon of Athens & Fonέs +

Church Sessions by Pepper 96.6

​​
Δευτέρα 8 Μαΐου

 Aγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου






Tα «μυσταγωγικά» live sessions του Pepper 96.6 στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου συνεχίζονται. Ο Pepper 96.6 δίνει ραντεβού με τη μουσική και τους ακροατές του στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου, στο κέντρο της Αθήνας.

Tραγουδιστές και τραγουδοποιοί, μπάντες, νέοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό ακουστικό πρόγραμμα και καλούν το κοινό να ζήσει μαζί τους μια ξεχωριστή εμπειρία σε έναν υποβλητικό χώρο.

Τη Δευτέρα 8 Μαΐου o Leon of Athens και οι Fonέs + παρουσιάζουν τα γνώριμα τραγούδια του πρώτου σε ένα liveεντελώς διαφορετικής ψυχολογίας και ατμόσφαιρας από αυτό που έχετε συνηθίσει.

Θα ακούσουμε νέα κομμάτια του Leon of Athens από το επερχόμενο album του «Xenos», ανάμεσά τους και το «Aeroplane» που έχει ήδη ξεχωρίσει καθώς και αγαπημένα τραγούδια από το δίσκο «Global», δίπλα σε αγαπημένες διασκευές.

Την διάθεση της βραδιάς θα χρωματίσουν με τον τρόπο τους οι Fonέs + της Μαρίνας Σάττι, μία dream teamγυναικείων φωνών που τραγουδούν a cappella έχοντας ως αφετηρία τους παραδοσιακούς ήχους από όλον τον κόσμο. Στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου θα δούμε την extended εκδοχή τους, με μία χορωδία από 25 κορίτσια!​ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".