SWAN | Aκροβατικό υπερθέαμα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

 

 
SWAN
Acrobatic Dance Drama

Θεσσαλονίκη - Megaron Concert Hall
3–6 Σεπτεμβρίου

Αθήνα - Christmas Theater
10–14 Σεπτεμβρίου


Μια συγκλονιστική υπερπαραγωγή
με ακραία ακροβατικά, μαγευτική σκηνική αισθητική και χορογραφίες που κόβουν την ανάσα.
Θεσσαλονίκη | Megaron Concert Hall
3–6 Σεπτεμβρίου

Αθήνα | Christmas Theater 
10–14 Σεπτεμβρίου

🎟️ Εισιτήρια:
✨ Early Bird Offers
4+1 δωρεάν και 6+2 δωρεάν
Ισχύουν για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων
Σεπτέμβριος 2026
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Πώς να επωφεληθείτε(Προσφορά “4+1” ):
1️⃣ Επιλέξτε 5 εισιτήρια στο σύστημα κρατήσεων
2️⃣ Στην αριστερή στήλη, επιλέξτε Εκπτώσεις (Discounts)
3️⃣ Επιλέξτε Προσφορά “4+1” – η τιμή θα προσαρμοστεί αυτόματα

Πώς να επωφεληθείτε(Προσφορά “6+2” ):
1️⃣ Επιλέξτε 8 εισιτήρια στο σύστημα κρατήσεων
2️⃣ Στην αριστερή στήλη, επιλέξτε Εκπτώσεις (Discounts)
3️⃣ Επιλέξτε Προσφορά “6+2” – η τιμή θα προσαρμοστεί αυτόματα

Μια καθηλωτική ακροβατική θεατρική παραγωγή από την Κίνα, που συνδυάζει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης, την ποίηση της κίνησης και την εκρηκτική ομορφιά της σκηνής, σε ένα θέαμα που μιλά κατευθείαν στην καρδιά.

Βασισμένο στην αληθινή καλλιτεχνική διαδρομή πίσω από το περίφημο “Shoulder Ballet” — τη μοναδική σκηνική σύνθεση που έχει χαρακτηριστεί ως «η κομψότητα του μπαλέτου και η αγωνία του ακροβατικού» — το SWAN αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής ακροβάτισσας που ονειρεύεται να φτάσει ψηλά.
Μέσα από σκληρή προπόνηση, συνεργασία, έρωτα, απογοήτευση, πτώση και επανεκκίνηση, το έργο γίνεται ένας ύμνος σε όλους όσοι τολμούν να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Το SWAN δεν είναι μόνο ένα θέαμα δεξιοτεχνίας. Είναι μια σύγχρονη σκηνική εμπειρία γεμάτη συμβολισμό, συναίσθημα και εσωτερική ένταση.
Η εικόνα του κύκνου μετατρέπεται σε σύμβολο αναγέννησης, ελπίδας και αρμονικής συνύπαρξης ανθρώπου και φύσης.
Κάθε βλέμμα, κάθε ισορροπία, κάθε κίνηση πάνω στη σκηνή μοιάζει να αφηγείται χωρίς λόγια μια ιστορία επιμονής, ομορφιάς και μεταμόρφωσης.

Με έμπνευση από τη δυτική κλασική μουσική και με αναφορές σε εμβληματικά έργα όπως ο Κύκνος του Saint-Saëns και η ατμόσφαιρα της Λίμνης των Κύκνων, η παράσταση δημιουργεί έναν ονειρικό κόσμο όπου η μουσική, ο χορός και τα ακροβατικά γίνονται ένα.

Εντυπωσιακή, συγκινητική, εκλεπτυσμένη και ταυτόχρονα συναρπαστική, η παράσταση ενώνει την υψηλή τεχνική με την αληθινή θεατρική συγκίνηση.
Είναι ένα έργο που θα ενθουσιάσει τόσο τους θεατές που αγαπούν τις μεγάλες σκηνικές παραγωγές όσο και όσους αναζητούν μια ουσιαστική, όμορφη εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Θεσσαλονίκη - Megaron Concert Hall
3–6 Σεπτεμβρίου

Αθήνα - Christmas Theater
10–14 Σεπτεμβρίου

 

Κλείστε έγκαιρα τα εισιτήριά σας.

Η παράσταση είναι κατάλληλη από 5 έως 95 χρονών. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λεωνίδας Βουρδονικόλας: "Όταν ο θάνατος γίνει συνομιλητής, η αφήγηση μπορεί να αποκτήσει ακόμη περισσότερη ζωή".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: «Γράμμα του πελάγους» του Άγγελου Λαμέρα από την Άνεμος εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: LULE των Κατερίνα Μπιλιούρη & Βασιλή Τσιάκα στο μικρό Κεραμεικό

Είδαμε και προτείνουμε: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ στο Ρεκτιφιέ

Τίνα Σερβετά: "Η συμβίωση με έναν σκύλο μάς συμπληρώνει, μέσα από αυτή τη σχέση ανακαλύπτουμε πράγματα για τον εαυτό μας".

«Το φτερωτό άλογο» του Ν. Καζαντζάκη στην παιδική σκηνή του θεάτρου Βεάκη | Θεατρ. Απόδοση: Άνδρη Θεοδότου - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης