Δυο δωρεάν διαλέξεις στο πλαίσιο του C_Music NOW

 




Οι δύο εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του νέου κύκλου C_Music NOW, μιας επιμελητικής πρότασης που φιλοδοξεί να συστήσει εκ νέου το πεδίο της σύγχρονης μουσικής, να διευρύνει το κοινό του και να το εντάξει οργανικά στον καλλιτεχνικό πυρήνα του Φεστιβάλ ως ισότιμο συνομιλητή του χορού και του θεάτρου.


Διαδικασία συμμετοχής

  • Για το Reinventing the wheel του Μάνου Τσαγκάρη μπορείτε να κλείσετε τα δωρεάν εισιτήριά σας στο aefestival.gr και στην more.com, στην Πλατεία Συντάγματος (This is Athens info point Δήμου Αθηναίων) Δε-Πα 10:00-18:00 και στα εκδοτήρια των χώρων του Φεστιβάλ την ημέρα της παράστασης. 

  • Για τη διάλεξη Curating an Ensemble του Nadar Ensemble οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν email στη διεύθυνση seminars@aefestival.gr με τίτλο «Curating an Ensemble» μέχρι τις 15 Ιουνίου 2026.
    Διαθέσιμες θέσεις: 50

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λεωνίδας Βουρδονικόλας: "Όταν ο θάνατος γίνει συνομιλητής, η αφήγηση μπορεί να αποκτήσει ακόμη περισσότερη ζωή".

«Το φτερωτό άλογο» του Ν. Καζαντζάκη στην παιδική σκηνή του θεάτρου Βεάκη | Θεατρ. Απόδοση: Άνδρη Θεοδότου - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ζητείται Φωνή» της Άννας Σιμιτσοπούλου

Διαβάσαμε και προτείνουμε: «Γράμμα του πελάγους» του Άγγελου Λαμέρα από την Άνεμος εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ στο Ρεκτιφιέ