Είδαμε και προτείνουμε: Δόξα(sin) στο Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ

Η παράσταση «Δόξα(sin)» στο Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ είναι μια δυνατή και ουσιαστική θεατρική εμπειρία που καταφέρνει να αγγίξει δύσκολα και ευαίσθητα ζητήματα με τόλμη, ένταση και αλήθεια. Η νεοσύστατη ομάδα ΤΑΡΑΤΣΑ παρουσιάζει ένα έργο που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη αγωνία, συναίσθημα και προβληματισμό.

Η σκηνοθεσία της Σοφίας Αλεβιζάτου και του Μάριου Δρόσου αξιοποιεί εξαιρετικά το παιχνίδι ρόλων, τη σωματική έκφραση και τα τελετουργικά στοιχεία, δημιουργώντας εικόνες που μένουν έντονα στη μνήμη. Οι ηθοποιοί λειτουργούν σαν ένα δεμένο σύνολο, με αφοσίωση, ενέργεια και αληθινή σκηνική παρουσία, ενώ η μουσική και η σκηνογραφία ενισχύουν διαρκώς την αίσθηση ότι η πραγματικότητα και η φαντασία μπλέκονται επικίνδυνα μεταξύ τους.

Με πολύ απλό αλλά ουσιαστικό τρόπο, το έργο μιλά για ένα δύσκολο θέμα με κακοποίηση για την εξουσία, τη σιωπή, τον φόβο και την ανάγκη να ειπωθεί η αλήθεια. Το «Δόξα(sin)» τονίζει το σοκ, έχει σκοτεινή ατμόσφαιρα και ταυτόχρονα ανοίγει έναν ουσιαστικό διάλογο και δίνει χώρο στη σκέψη και στο συναίσθημα.

Μια προσεγμένη παράσταση που αξίζει να τη δει κανείς για τη θεματική της, την ένταση των ερμηνειών και τη συνολική θεατρική εμπειρία που προσφέρει. Την προτείνουμε! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαριτίνη Ξύδη: "Ο χρόνος είναι η αιώνια πάλη των αντιθέτων και ταυτοχρόνως η ισορροπία τους".

Βασιλική Χρυσοστομίδου: "Η αυξανόμενη φτωχοποίηση των ανθρώπων σε συνδυασμό με την έκπτωση αρχών και αξιών, τους εξοικειώνει με τη φρίκη και τον θάνατο".

Νίκος Παπαδόπουλος: "Στις συνθέσεις μου αξιοποιώ τους λαϊκούς δρόμους και τους παραδοσιακούς ρυθμούς, εντάσσοντάς τους ενίοτε σε μια σύγχρονη παρουσίαση".

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ || Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ύστερα από 52 χρόνια

Μαίρη Κλαμπούρα: "Πάντα είχα μια έντονη ροπή προς το σκοτάδι, όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν καλλιτέχνης".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική