Το κορυφαίο συνέδριο του MIT Technology Review επιστρέφει στις 5-6 Μαρτίου στο ΚΠΙΣΝ

 



Το EmTech Europe, το πολυαναμενόμενο συνέδριο-ναυαρχίδα του MIT Technology Review, επιστρέφει στην Αθήνα με την υπογραφή της Καθημερινής και μας καλεί σε μία εξερεύνηση που θα αναδιαμορφώσει την οπτική μας σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στις καινοτόμες τεχνολογίες. 

Η εκδήλωση υψηλού κύρους, που έχει προγραμματιστεί για τις 05-06 Μαρτίου 2025 στον Φάρο, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), θα συγκεντρώσει μια ομάδα οραματιστών ηγετών, πρωτοπόρων και ειδικών της τεχνολογίας για να συζητήσουν το πώς οι εξελίξεις αιχμής οδηγούν στη βιωσιμότητα και αναδιαμορφώνουν τις βιομηχανίες.


Μια πλατφόρμα για την καινοτομία και τη βιωσιμότητα


Το φετινό θέμα του συνεδρίου, «Καινοτόμες τεχνολογίες για ένα βιώσιμο κόσμο», φέρνει στο προσκήνιο τις πλέον ρηξικέλευθες εξελίξεις σε τομείς όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η βιοτεχνολογία και τα προηγμένα υλικά. Οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες θα εκτεθούν σε έναν πλούτο γνώσεων και insights για το πώς αυτές οι καινοτομίες δημιουργούν λύσεις σε ορισμένες από τις πιο πιεστικές προκλήσεις παγκοσμίως. Κεντρικός άξονας του συνεδρίου είναι η ανάδειξη του κρίσιμου ρόλου της τεχνολογίας στην προώθηση ενός βιώσιμου και ισότιμου μέλλοντος.

EMTECH-EUROPE-MIT-TECHNOLOGY-REVIEW-KATHIMERINI-speakers1.jpg

Στιγμιότυπο από το EmTech Europe 2024.


Γνωρίστε τα πρωτοπόρα μυαλά των αναδυόμενων τεχνολογιών 


Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά αξιοσημείωτο πάνελ ομιλητών και ομιλητριών, μεταξύ των οποίων είναι και οι:

Luc Julia, Chief Scientific Officer του Ομίλου Renault France και συνδημιουργός της SIRI (Apple). Με την τεράστια εμπειρία του στην τεχνητή νοημοσύνη, ο Luc Julia θα μοιραστεί τις απόψεις του για το μέλλον της ανθρωποκεντρικής τεχνολογίας.

Maja Pantic, ειδική σύμβουλος AI στη Neom Education, κοσμήτορας πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Neom και καθηγήτρια AI στο Imperial College London.. Ως πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, της μηχανικής μάθησης και της αναγνώρισης προσώπου και με εμπειρία ως Generative AI Research Director στη Meta, η Maja θα ασχοληθεί με τo ζήτημα της μετασχηματιστικής δύναμης της τεχνητής νοημοσύνης στην εκπαίδευση και όχι μόνο.

Julia Carpenter, διευθύνουσα σύμβουλος της Apheros και στη λίστα των «35 Innovators Under 35» του MIT Technology Review. Το πρωτοποριακό έργο της Julia Carpenter αποτελεί παράδειγμα του επόμενου κύματος καινοτομίας στα βιώσιμα υλικά.

Gal Chechik, Senior Director της NVIDIA. Από την ίδρυση της ερευνητικής ομάδας της NVIDIA στο Ισραήλ από το 2018 και μετά, ο Chechik έχει προωθήσει μια σειρά καινοτομιών στο Generative AI και το machine learning σε πρότζεκτ μεγάλης κλίμακας. 

Danilo McGarry, ηγετική φυσιογνωμία στον τομέα του ΑΙ, της αυτοματοποίησης και του ψηφιακού μετασχηματισμού, ο McGarry έχει ηγηθεί σημαντικών πρωτοβουλιών για διεθνείς οργανισμούς και πλέον μοιράζεται τις γνώσεις του για το πώς το ΑΙ μπορεί να διαμορφώσει το μέλλον των επιχειρήσεων.

Jessica Montgomery, ερευνήτρια και ειδική σε θέματα πολιτικής, Cambridge University. Το έργο της Jessica Montgomery εστιάζει στη διαμόρφωση βέλτιστων πρακτικών που προωθούν τη συμμετοχικότητα στην καινοτομία και την ηθική ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης.

Dr. Junaid Bajwa, Senior Partner, Flagship Pioneering. Η 20ετής εμπειρία του Dr. Bajwa τον έχει διαμορφώσει σε κορυφαίο εμπειρογνώμονα σε θέματα δημόσιας υγείας, ψηφιακού μετασχηματισμού και του ΑΙ στην υγεία. 

Λαμβάνοντας μέρος στο EmTech Europe, θα βρεθείτε στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων, θα αποκτήσετε πρόσβαση στα πιο λαμπρά μυαλά της τεχνολογίας και θα περιηγηθείτε στις τελευταίες καινοτομίες στην τεχνητή νοημοσύνη και τη βιωσιμότητα.

EMTECH-EUROPE-MIT-TECHNOLOGY-REVIEW-KATHIMERINI-journalists.jpg

Στιγμιότυπο από το EmTech Europe 2024.

KATHIMERINI (1).jpg

Σχετικά με το EmTech Europe από το MIT Technology Review

Ως μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες στον κόσμο για τη μελέτη των αναδυόμενων τεχνολογιών, το EmTech Europe έχει γίνει συνώνυμο με την καινοτομία και το thought leadership. Το συνέδριο δεν αναδεικνύει μόνο τις δυνατότητες της τεχνολογικής προόδου, αλλά παρέχει και αξιοποιήσιμες πληροφορίες για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης σε όλους τους κλάδους.

Σχετικά με την Καθημερινή

Η Καθημερινή είναι η κορυφαία εφημερίδα στην Ελλάδα και αποτελεί την πρώτη επιλογή των opinion leaders. Για περισσότερα από 105 χρόνια, η Καθημερινή διατηρεί μια κληρονομιά αξιοπιστίας και κύρους. Πέρα από την εκδοτική της δραστηριότητα, ένα νέο τμήμα της έχει προσφάτως αφοσιωθεί στη διοργάνωση συνεδρίων υψηλού προφίλ. Η εφημερίδα διατηρεί επίσης αποκλειστικές συνεργασίες με παγκοσμίου φήμης οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των New York Times, Condé Nast International, The Walt Disney Company Greece, MIT Technology Review και Financial Times Live.

PRESS CONTACT

MELPOMENI MARAGKIDOU

  melpomeni@lagence1222.com

+30 6936966560


L'AGENCE 12 l 22

CHRISTINA MAVRIDIS

christina@lagence1222.com

+30 6988633271 - +33603850431


GREECE -  Lefkippou 6 116 33, Athens

FRANCE - 8 rue du Bourg L'abbé, 75003 Paris


Το κορυφαίο συνέδριο του MIT Technology Review επιστρέφει στην Αθήνα στις 5-6 Μαρτίου


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: "Waiting for Godot" at Theatre of the No

Είδαμε και προτείνουμε: The Blunsdon Act στο Theatre of the NO

Είδαμε και προτείνουμε: «Ελένη ή Ο Κανένας»

Είδαμε και προτείνουμε: Φaretra Crystalina στο THEATRE OF THE NO

Είδαμε και προτείνουμε: Μην περάσεις το ποτάμι

Είδαμε και προτείνουμε: Η Πρώτη Νύχτα του Γάμου