SONIC BLISS FESTIVAL 2023| 26/8

 


 

Sonic Bliss Festival 2023

 

Royal Arch

XOAN

commuter

The Man & His Failures

Tony Bluebird

 

Σάββατο 26 Αυγούστου

Πολυχώρος Λιπασμάτων

Δημου Κερατσινίου- Δραπετσώνας

 

Είσοδος Ελεύθερη

 

Το Sonic Bliss Festival 2023 έρχεται για πρώτη φορά στον πολυχώρο Λιπασμάτων στην Δραπετσώνα, το Σάββατο 26 Αυγούστου! Πρόκειται για ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στην ανεξάρτητη σκηνή που σκοπό έχει να φιλοξενήσει μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα συγκροτήματα και καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής.

 

Οι Royal Arch, οι XOAN, οι commuterThe Man & His Failures και ο Tony Bluebird θα φέρουν στην περιοχή του Πειραιά τον ιδιαίτερο τους ήχο που έχει ξεχωρίσει, δίνοντας ένα δυναμικό καλοκαιρινό show.

 

Ο πολυχώρος των Λιπασμάτων βρίσκεται δίπλα στην θάλασσα και θα αποτελέσει ένα ιδανικό σκηνικό για να ξετυλιχτούν οι indie rock, alternative αλλά και experimental ήχοι των συγκροτημάτων, φέρνοντας στην πόλη έναν νέο αέρα την τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού. 

 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/746669497259590/

 

 

ΙNFO

Σάββατο 26 Αυγούστου

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Ώρα Προσέλευσης: 18.00

Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Πρόσβαση:

Με αυτοκίνητοhttps://goo.gl/maps/wRrjJBUFgh29TERdA

Με Μ.Μ.Μ:  Μετρό / Ηλεκτρικός – Σταθμός Πειραιά & Τρόλεϋ 20 (Στάση Τέρμα) ή Λεωφορείο 859 (Στάση Αναλήψεως)

 

Χώρος Λιπασμάτων:

https://keker.gr/lipasmata/

https://www.facebook.com/lipasmatafestival

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".