PRESS CONFERENCE για την παράσταση «ΠΑΡΤΥ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ»

 Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου είχαμε τη χαρά και βρεθήκαμε σε μία πρωτότυπη press conference της μουσικό θεατρικής παράστασης Πάρτυ Γενεθλίων με την Σαλίνα Γαβαλά σε σκηνοθεσία Φιλίππου Σοφιανού, στο φιλόξενο χώρο στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Μεγάρου Μουσικής, όπου η πρωταγωνίστρια γιόρτασε μαζί μας τα γενέθλιά της.

Μέσα από τα κείμενα μου με όχημα το θέατρο και τη μουσική, επιδιώκω να κάνω ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, ψάχνοντας να βρω την καλύτερη εκδοχή μας.



ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ είναι ένας απολογισμός.


Ένα νοσταλγικό, επώδυνο, αλλά λυτρωτικό ταξίδι, με συνταξιδιώτη τον παιδικό εαυτό μας, που ξέρει να συγχωρεί, να αγαπάνε,να αποδέχεται, να αντιμετωπίζει τη ζωή σαν παιχνίδι και να μας αγκαλιάζει πάντα με κατανόηση.


Ο παιδικός εαυτός παροτρύνει την ηρωίδα να δει το παρελθόν με επιείκεια και να ξαναγράψει την ιστορία της με μία πιο θετική μάτια.


Μ' αυτό τον τρόπο, θα κλείσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς και τις πληγές της και έτσι θα ξαναγεννηθεί.


Αυτή η αναγέννηση είναι και το πιο ουσιαστικό πάρτυ γενεθλίων.


Σας προσκαλώ να έρθετε να γιορτάσουμε μαζί και εύχομαι να ξαναβρείτε και εσείς το παιδί μέσα σας.


Σαλίνα Γαβαλά


Από την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 20:00,

και για τις υπόλοιπες Τετάρτες Οκτωβρίου κ Νοεμβρίου.

Καλή επιτυχία!


Χρυσούλα Ζαφειράκη

Φιλότεχνος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ιωάννα Καράνταλη: "Ο τίτλος «Είμαι ό,τι θυμάμαι» υπογραμμίζει την κεντρική σημασία της μνήμης στην ανθρώπινη ταυτότητα, καθώς οι αναμνήσεις σχηματίζουν το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".