Εργαστήρι για παιδιά "Δημιουργώντας μέσα στον κόσμο του Ι. Καμπανέλλη

 

Δημιουργώντας μέσα στον κόσμο

του Ιάκωβου Καμπανέλλη

Εικαστικό εργαστήρι για μικρούς καλλιτέχνες

 


 

 

 

 

 

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης σας προσκαλούν στο πρώτο δια ζώσης εργαστήριο για παιδιά του κύκλου «Δημιουργώ με Οδηγό την Τέχνη». Στο πλαίσιο του λογοτεχνικού έτους Καμπανέλλη και της έκθεσης  Ιάκωβος Καμπανέλλης, το Τετράπτυχο: Θέατρο, κινηματογράφος, ποίηση, πεζός λόγος, που παρουσιάζεται στις γκαλερί της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, σε επιμέλεια της ιστορικού τέχνης Λουΐζας Καραπιδάκη, οι μικροί φίλοι είναι καλεσμένοι σε ένα ταξίδι γεμάτο τέχνη, γνώση και εκπλήξεις.

 

Την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022, στις 11:00 παρέα με την εικαστικό και επιμελήτρια του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, Αθανασία Σκληρού οι μικροί καλλιτέχνες θα ξεναγηθούν στην έκθεση-αφιέρωμα στον σπουδαίο Έλληνα δημιουργό. Μέσα από το έργο σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών θα ταξιδέψουν στον κόσμο του Καμπανέλλη και θα ξετυλίξουν τις δικές τους ξεχωριστές ιδέες και δημιουργίες πάνω στον καμβά.

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού και η συμμετοχή είναι ελεύθερη (με προεγγραφές) για όλα τα παιδιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ημερομηνία εκδήλωσης

 

 

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, 11:00

 

 

Διεύθυνση


Γκαλερί Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, 10680

 

 

Παρακολούθηση

 

Eλεύθερη με προεγγραφές στο site της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

 

Πληροφορίες

 

Διεύθυνση Πολιτιστικών (210 3680052), culture@hau.grwww.hau.gr

 

 

 

 

 

 

"Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε αυτό το ενημερωτικό δελτίο, παρακαλούμε ενημερώστε την Ελληνοαμερικανική Ένωση στο 210-3680900, ή  καλέστε τον άμεσο αποστολέα του συγκεκριμένου δελτίου.  Θα  φροντίσουμε αμέσως να  μη λάβετε ξανά παρόμοιο υλικό εκτός εάν υπάρξει νεότερη δήλωσή σας ότι επιθυμείτε την επανάληψη των αποστολών".

“If you do not wish to receive this information from the Hellenic American Union, please notify us at 210-3680900, or notify the person in charge of sending this information. We will ensure that you do not receive any further information, unless you instruct us otherwise”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ιωάννα Καράνταλη: "Ο τίτλος «Είμαι ό,τι θυμάμαι» υπογραμμίζει την κεντρική σημασία της μνήμης στην ανθρώπινη ταυτότητα, καθώς οι αναμνήσεις σχηματίζουν το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".