80 χρόνια ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ - Βρεθήκαμε στη συνέντευξη τύπου!

 

Το θέατρο τέχνης γιορτάζει τα 80 χρόνια του και μία όμορφη γιορτή διεξάγει χθες στο αίθριο χώρο του θεάτρου τέχνης Καρόλου Κουν για την ανακοίνωση του καλλιτεχνικού προγράμματος για τη θεατρική χρονιά 2022-2023 από την καλλιτεχνική διευθύντρια Μαριάννα Κάλμπαρη. Η έναρξη έγινε με τη συνοδεία των πρωταγωνιστών μουσικών της παράστασης <<Οι Παστρικιες>>, Αυγερινή Γάτση, Αλεξάνδρα Παπαστεργοπουλου, Τσερκου Ρούλα. Η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου Γιάννης Μόσχος μας αποδωσαν χαιρετισμο. Σημαντικοί σκηνοθέτες και σκηνοθέτιδες μας μίλησαν για τις νέες παραγωγές και για επαναλήψεις επιτυχημένων παραστάσεων που θα απολαύσουμε στις σκηνές του θεάτρου τέχνης και Φρυνίχου! Μεγάλοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς (Σαίξπηρ, Ανούιγ, Καμύ, Φασμπιντερ, Αριστοφάνης, Καμπανέλλης),σε σύγχρονα Ελληνικά και ξένα έργα, όπου το θέμα τους είναι η γυναικεία μορφή σε κάθε εποχή!! Χρυσούλα Ζαφειράκη Φιλότεχνος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ιωάννα Καράνταλη: "Ο τίτλος «Είμαι ό,τι θυμάμαι» υπογραμμίζει την κεντρική σημασία της μνήμης στην ανθρώπινη ταυτότητα, καθώς οι αναμνήσεις σχηματίζουν το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".