"Μου κάνει πλάκα ο Θεός Live" από τη Χρύσπα!

 Χρύσπα

Μου κάνει πλάκα ο Θεός Live!

εξώφυλλο - Μου κάνει πλάκα ο Θεός.jpg


Καλοκαίρι του 2004 και η Ελλάδα χορεύει στους ρυθμούς του «Σήκωσέ το το τιμημένο» αλλά και στο «Μου κάνει πλάκα ο Θεός» αφού εκείνο το καλοκαίρι όλοι κάπως έτσι νιώθαμε!


18 χρόνια μετά, το τραγούδι «Μου κάνει πλάκα ο Θεός» ενηλικιώθηκε και η Χρύσπα, σαν να μην πέρασε μια μέρα, μας το ξαναφέρνει στην επικαιρότητα χάρη στη Live εκτέλεση σε ιδέα και ενορχήστρωση του Πάρη Κάλπου αλλά και στη δική της ζωντάνια και όρεξη να ξαναζήσουμε ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές στις παραλίες και στα beach parties!  

Οι στίχοι και η μουσική είναι των "Πήγασος" ενώ έπαιξαν οι μουσικοί Εύμορφος Κασινάκης, Παρασκευάς Κάλπος, Γιάννης Τεργιάκης, Παντελής Αραμπατζής και Τηλέμαχος Κεφαλλονίτης. Η ενορχήστρωση, το programming, η ηχοληψία και το mastering έγιναν από τον Πάρη Κάλπο.

 

Δείτε το βίντεο στο YouTubeεδώ

Το τραγούδι «Μου κάνει πλάκα ο Θεός» είναι διαθέσιμο ψηφιακά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες: https://bfan.link/mou-kanei-plaka-o-theos-live

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".