"Μου κάνει πλάκα ο Θεός Live" από τη Χρύσπα!

 Χρύσπα

Μου κάνει πλάκα ο Θεός Live!

εξώφυλλο - Μου κάνει πλάκα ο Θεός.jpg


Καλοκαίρι του 2004 και η Ελλάδα χορεύει στους ρυθμούς του «Σήκωσέ το το τιμημένο» αλλά και στο «Μου κάνει πλάκα ο Θεός» αφού εκείνο το καλοκαίρι όλοι κάπως έτσι νιώθαμε!


18 χρόνια μετά, το τραγούδι «Μου κάνει πλάκα ο Θεός» ενηλικιώθηκε και η Χρύσπα, σαν να μην πέρασε μια μέρα, μας το ξαναφέρνει στην επικαιρότητα χάρη στη Live εκτέλεση σε ιδέα και ενορχήστρωση του Πάρη Κάλπου αλλά και στη δική της ζωντάνια και όρεξη να ξαναζήσουμε ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές στις παραλίες και στα beach parties!  

Οι στίχοι και η μουσική είναι των "Πήγασος" ενώ έπαιξαν οι μουσικοί Εύμορφος Κασινάκης, Παρασκευάς Κάλπος, Γιάννης Τεργιάκης, Παντελής Αραμπατζής και Τηλέμαχος Κεφαλλονίτης. Η ενορχήστρωση, το programming, η ηχοληψία και το mastering έγιναν από τον Πάρη Κάλπο.

 

Δείτε το βίντεο στο YouTubeεδώ

Το τραγούδι «Μου κάνει πλάκα ο Θεός» είναι διαθέσιμο ψηφιακά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες: https://bfan.link/mou-kanei-plaka-o-theos-live

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαριτίνη Ξύδη: "Ο χρόνος είναι η αιώνια πάλη των αντιθέτων και ταυτοχρόνως η ισορροπία τους".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: Σκίτσο 6 | ΑΜΦΙ (Άπειρες Μικρές Φαεινές Ιδέες) στη πειραματική σκηνή του Εθνικού στο θέατρο Δίπυλον

Νίκος Παπαδόπουλος: "Στις συνθέσεις μου αξιοποιώ τους λαϊκούς δρόμους και τους παραδοσιακούς ρυθμούς, εντάσσοντάς τους ενίοτε σε μια σύγχρονη παρουσίαση".

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ || Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ύστερα από 52 χρόνια

Μαίρη Κλαμπούρα: "Πάντα είχα μια έντονη ροπή προς το σκοτάδι, όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν καλλιτέχνης".