Το Athens Open Air Film Festival στη Μύκονο! Σινεμά με Πανσέληνο σήμερα και αύριο στην Παραλία Αγίας Άννας στη Χώρα ( Παραλία του Περρή)

 MYKONOS ART FESTIVAL 2022 

Το Athens Open Air Film Festival στη Μύκονο!

Σινεμά με Πανσέληνο σήμερα και αύριο στην Παραλία Αγίας  Άννας στη Χώρα   ( Παραλία του Περρή)

OPEN AIR FULL MOON CINEMA

 

291804373_1984401708423571_5624140062515609895_n.jpg


Το Mykonos Art Festival 2022 προσκαλεί το Athens Open Air Film Festival , που για πρώτη φορά ανοίγει πανιά και ταξιδεύει στις Κυκλάδες.

Δύο νύχτες με φεγγάρι,δίπλα στο κύμα, με δύο ταινίες που άφησαν εποχή! Θα απολαύσουμε τον Τζεφ Μπρίτζες ως ΜΕΓΑΛΟ ΛΕΜΠΟΦΣΚΙ των Τζόελ και Ίθαν Κοέν και θα γιορτάσουμε την Πανσέληνο του Ιουλίου χορεύοντας, τραγουδώντας και ερωτοτροπώντας με τους Νικόλ Κίντμαν και Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο θεαματικό μιούζικαλ MOULIN ROUGE του Μπαζ Λούρμαν.

Τρίτη 12 ΙουλίουTHEBIGLEBOWSKI – Joel And Ethan Coen (1998, 117΄)

Τετάρτη 13 ΙουλίουMOULINROUGE – Baz Luhrmann (2001, 127’)

Ώρα Προβολών 21.30

Ευχαριστούμε για την προβολή


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νόνη Ζαννή: "Η βία έχει γίνει τόσο συχνό κομμάτι της καθημερινότητάς µας, που σε πολλές περιπτώσεις έχουμε πάψει να αντιδρούμε απέναντί της".

Είδαμε και προτείνουμε: «Αυτή η νύχτα μένει» του ΚΘΒΕ στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας»

Ανθή Γουρουντή : "Ο πολιτισμός είναι τροφή και ως τροφή αποτελεί μια βαθειά και εξόχως πολιτική πράξη".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: “Οι ασυγχώρητες”