Η Κατερίνα Ντίνου στη μουσική σκηνή Σφίγγα - Σάββατο 6 Νοεμβρίου

 




Η Κατερίνα Ντίνου στη μουσική σκηνή Σφίγγα

"Επιθυμία"

Σάββατο 6 Νοεμβρίου



Μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά θα πραγματοποιηθεί με την Κατερίνα Ντίνου στη μουσική σκηνή Σφίγγα, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου.

Η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός θα παρουσιάσει, για πρώτη φορά ζωντανά, τα τραγούδια του τελευταίου της δίσκου με τίτλο "Επιθυμία", σε στίχους του Δημήτρη Λέντζου και μουσική του Βαγγέλη Μαχαίρα που κυκλοφορεί από τον Μετρονόμο. Θα ακολουθήσει ένα μουσικό ταξίδι με σημαντικά λαϊκά τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας.

Με ήχο φυσικό, ανεπιτήδευτο, με ξεχωριστές ερμηνευτικές της στιγμές, με την κιθάρα ή το μπαγλαμαδάκι της,  με τα λαϊκά που αγαπάει και με δικά της τραγούδια, η Κατερίνα θα μας χαρίσει μια από κείνες τις βραδιές, τις γεμάτες  με το πάθος, την ενέργεια και την αλήθεια που τη διακρίνει.

Μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί Ανδρέας Βουδούρης στο πιάνο, Βαγγέλης Μαχαίρας στο μπουζούκι, Θανάσης Σοφράς στο μπάσο και Στράτος Σαμιώτης στα κρουστά.

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

sfigamusic@gmail.com

Ώρα προσέλευσης: 21.30

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος ελεύθερη

 

*Για τη διεξαγωγή της παράστασης, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Γκόγκας Ευάγγελος: "Η αμφισβήτηση σε βγάζει από το κουτί της ήδη δομημένης πραγματικότητας και σε βοηθάει να δεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: Σκίτσο 6 | ΑΜΦΙ (Άπειρες Μικρές Φαεινές Ιδέες) στη πειραματική σκηνή του Εθνικού στο θέατρο Δίπυλον

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Η δύναμη του σπασμένου φτερού της Ελένης Καραμπάτσου από τις εκδόσεις Διάνοια