Κωνσταντίνος Χριστοφόρου feat. One - «Who's The One» | Νέα Κυκλοφορία

 A picture containing person, holding, person, front

Description automatically generated

 


 

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου featOne

«Who’s The One»

 

Αυτή είναι η αγγλική version του «Δύσκολα Τα Πράγματα» που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του πριν ένα μήνα.

 

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και οι One είναι ανήσυχα πνεύματα και μας αποδεικνύουν ότι καραντίνα μπορεί να σημαίνει και δημιουργικότητα.

 

Ένα δυνατό τραγούδι, με επιρροές από τους ήχους των 80s, που σημειώνει αξιόλογη πορεία στα ραδιόφωνα, στο YouTube και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, και που σίγουρα θα εντυπωσιάσει και με αγγλικούς στίχους.

 

Οι αγγλικοί στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στο Στέφανο Doody Χριστοφόρου, το μικρό αδερφό του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου.

 

Whos The One ή αλλιώς Δύσκολα Τα πράγματα και καλή ακρόαση!

 

Ακούστε το “Whos The One στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=5uJMxOaer1w

 

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://konstantinoschristoforou.lnk.to/whostheonePR  

 

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου feat. One

 

«Who’s The One»

 

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company

A close up of a logo

Description automatically generated

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαριτίνη Ξύδη: "Ο χρόνος είναι η αιώνια πάλη των αντιθέτων και ταυτοχρόνως η ισορροπία τους".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Νίκος Παπαδόπουλος: "Στις συνθέσεις μου αξιοποιώ τους λαϊκούς δρόμους και τους παραδοσιακούς ρυθμούς, εντάσσοντάς τους ενίοτε σε μια σύγχρονη παρουσίαση".

Βασιλική Χρυσοστομίδου: "Η αυξανόμενη φτωχοποίηση των ανθρώπων σε συνδυασμό με την έκπτωση αρχών και αξιών, τους εξοικειώνει με τη φρίκη και τον θάνατο".

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ || Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ύστερα από 52 χρόνια

Μαίρη Κλαμπούρα: "Πάντα είχα μια έντονη ροπή προς το σκοτάδι, όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν καλλιτέχνης".