ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΛΑΣ / NEO ALBUM / ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

 ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΛΑΣ

ΝΕΟ ALBUM

ΦΩΝΕΣ ΘΙΑΣΟΥ



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συμμετέχουν οι:

Ρίτα Αντωνοπούλου

Βιολέτα Ίκαρη

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ρένα Μόρφη

Ανδριάνα Μπάμπαλη

Μαρία Παπαγεωργίου

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Μίλτος Πασχαλίδης

 

Κυκλοφορεί τη Πέμπτη 25.11.2020 σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη MINOS EMI / UNIVERSAL.

 

 

 

Εφτά χρόνια μετά τα Διόδια ο Σταύρος Σιόλας επιστρέφει με ένα άλμπουμ που έχει τίτλο «Φωνές θιάσου» και αποτελείται από οκτώ ντουέτα και ένα σόλο.

Σε αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα ένας θίασος φωνών καλείται να ενσαρκώσει τους ήρωες των τραγουδιών και να φωτίσει τις πανανθρώπινες ιστορίες τους.

Τους ερμηνευτές υπέδειξαν τα ίδια τα τραγούδια που λειτουργούν σαν μονόλογοι ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο αίσθημα η σαν διάλογοι με ρόλους διακριτούς.

Φωνές συγγενικές, φωνές αντιθετικές η κάθε μια ένα διαφορετικό σύμπαν με το οποίο ο Σταύρος Σιόλας θέλησε να γειτονεύσει ερμηνευτικά και μουσικά.

Οι ενορχηστρώσεις ατμοσφαιρικές και απρόσμενες, στήνουν το κινηματογραφικό σκηνικό μέσα στο οποίο εκτυλίσσονται οι ιστορίες των τραγουδιών.

Στίχους έχουν γράψει οι Πάνος Δημητρόπουλος, Κώστας Κατσώνας, Ηλίας Μάστορης, Μαρίτα Αλημίση, Σάννυ Μπαλτζή, Πόλυς Κυριάκου και Σταύρος Σιόλας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: "Το βιβλίο της ανησυχίας-Ημερολόγιο αποχαιρετισμού" στο Θέατρο Αργώ

Κάτια Ποθητού: "Είναι φανερό πως το στοιχείο της μνήμης επηρεάζεται από φόβους, επιθυμίες και τραυματικές εμπειρίες".

Είδαμε και προτείνουμε: «Σονάτα του Κρόιτζερ» του Λέοντος Τολστόι, στο χώρο τέχνης Ηχόδραση

Είδαμε και προτείνουμε: «Σλάντεκ» – Μια Ανατριχιαστική Κάθοδος στην Άβυσσο του Ολοκληρωτισμού στο ΠΛΥΦΑ

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Είδαμε και προτείνουμε: Αγία Ιωάννα (Ζαν Ντ' Αρκ) στο Θέατρο της Ημέρας