ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ: Χριστίνα Δρίτσα - "Δεν είναι αγάπη"

 

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Χριστίνα Δρίτσα - "Δεν είναι αγάπη" 
 

Υπάρχουν τραγούδια που σε αγγίζουν με την πρώτη φορά. 
Το "Δεν είναι η αγάπη" της Χριστίνας Δρίτσα, είναι τέτοιο τραγούδι. 

Ένα σύγχρονο mid tempo ρομαντικό κομμάτι που έγραψε η ίδια και το τραγουδάει με σπάνια για την ηλικία της ωριμότητα.

Η Χριστίνα Δρίτσα έχει κυκλοφορήσει ήδη ένα album και τώρα προετοιμάζει την επόμενη δουλειά της, με τραγούδια που συνθέτει η ίδια, προϊδεάζοντας μας για ένα αποτέλεσμα γεμάτο μελωδικές εκπλήξεις. 

Η μουσική είναι στη ζωή της από τα 15 της, όταν έγραψε τα πρώτα της τραγούδια. Έκτοτε γράφει συνεχώς, εκφράζοντας όσα νιώθει και αισθάνεται. 
Ακολουθήστε την Χριστίνα Δρίτσα
Facebook
Instagram
YouTube
Spotify

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ζητείται Φωνή» της Άννας Σιμιτσοπούλου

«Το φτερωτό άλογο» του Ν. Καζαντζάκη στην παιδική σκηνή του θεάτρου Βεάκη | Θεατρ. Απόδοση: Άνδρη Θεοδότου - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης

Είδαμε και προτείνουμε: «Δύο Σιωπές» της θεατρικής ομάδας Mirror στο θέατρο Brecht 2510